8 Φεβ 2014

Γιατί συμβιβάζεσαι μαζί του; 5 σημάδια ότι ήρθε η ώρα να τον αφήσεις

Γιατί συμβιβάζεσαι μαζί του; 5 σημάδια ότι ήρθε η ώρα να τον αφήσεις 
Δεν νιώθεις η προτεραιότητά του
Αν και η ζωή μας δεν θα πρέπει να περιστρέφεται αποκλειστικά γύρω από τις σχέσεις μας όταν δεσμεύεσαι σε έναν άντρα εκείνος θα πρέπει να σε κατατάξει στις κορυφή των προτεραιοτήτων του. Σίγουρα θα έχει τη δουλειά, τους φίλους, τις υποχρεώσεις του, την οικογένεια του, αλλά σε καμία περίπτωση εξαιτίας αυτών δεν πρέπει να σε παραμελεί ή να σε κάνει να αισθάνεσαι η δεύτερη επιλογή.
Αν νιώθεις συχνά έτσι τότε μάλλον συμβιβάζεσαι με λιγότερα από όσα αξίζεις.

Δεν ενισχύει την αυτοπεποίθησή σου
Ένας άντρας θα πρέπει να κάνει τη σύντροφό του να νιώθει όμορφη. Δεν μιλάμε για τεράστιες ρομαντικές κινήσεις, αλλά ένα απλό μήνυμα κατά τη διάρκεια της ημέρας ή ένα φιλί στο μέτωπο είναι ικανό να σε κάνει να χαμογελάσεις και να νιώθεις επιθυμητή.
Αν δεν σε κάνει να νιώθεις καλύτερα με τον εαυτό σου, τότε μάλλον συμβιβάζεσαι με λιγότερα από όσα αξίζεις.

Σου παίρνει ευτυχία, αλλά δεν στην επιστρέφει
Δεν έχει σημασία πόσο αγαπάς κάποιον, αν φέρνει στη ζωή σου περισσότερη αρνητική ενέργεια από ότι θετικά συναισθήματα πρέπει να τον αφήσεις να φύγει.
Αν τσακώνεστε περισσότερο από όσο μιλάτε, σπάνια μοιράζεστε στιγμές οικειότητας και εκείνος έχει αρνητική συμπεριφορά απέναντι σου τότε μάλλον συμβιβάζεσαι με λιγότερα από όσα αξίζεις.

Συνεχώς αποδεικνύεις τον εαυτό σου σε εκείνον
Ένας άντρας που πραγματικά νοιάζεται για σένα θα δεσμευτεί για έναν λόγο. Σε θέλει για αυτό που πραγματικά είσαι και όχι για αυτά που κάνεις ή μπορείς να κάνεις για εκείνον.
Αν νιώθεις ότι πρέπει συνεχώς να δουλεύεις για να διατηρείς το ενδιαφέρον του σε εγρήγορση, τότε μάλλον συμβιβάζεσαι με λιγότερα από όσα αξίζεις.

Θυσιάζεις περισσότερα από όσα πρέπει
Αυτό είναι το πιο σημαντικο. Κανείς δεν είναι τέλειος. Μερικοί άνθρωποι έχουν πολύ υψηλά standards, που όμως στην πράξη θα πρέπει να τα ρίξουν για να είναι τελικά με κάποιον. Αλλά σε αυτόν τον κανόνα υπάρχει όριο.
Αν συνειδητοποιήσεις πως ο άντρας που είσαι μαζί δεν έχει καμία σχέση με τον άντρα που πάντα έψαχνες τότε έχεις περάσει το στάδιο του συμβιβασμού και απλά θυσιάζει τον ίδιο σου τον εαυτό. Πρέπει να θυμάσαι πάντα ότι το να μένεις ελεύθερη μέχρι να έρθει το κατάλληλο πρόσωπο για σένα είναι πολύ καλύτερο για τη δική σου ευτυχία από το να δεσμεύεσαι σε αρνητικές σχέσεις.