16 Φεβ 2014

5 beauty trends που θα σε κάνουν να δείχνεις νεότερη και πιο λαμπερή!


5 beauty trends που θα σε κάνουν να δείχνεις νεότερη και πιο λαμπερή!
Δες τις πιο hot τάσεις στο μακιγιάζ που γίνονται σύμμαχοι για νεανικά και glamorous λουκ.
Η μόδα και οι τάσεις της μπορούν να είναι με το μέρος μας, αρκεί να τις αξιοποιήσουμε με το σωστό τρόπο για να έχουμε το αποτέλεσμα που επιζητούμε.

Κάνε λοιπόν τα beauty trends σύμμαχό σου για να αποκτήσεις λαμπερή επιδερμίδα και νεανικό λουκ, με τον πιο in fashion τρόπο, υιοθετώντας τις παρακάτω 5 top τάσεις:


#1 Φυσικό λουκ με ροζ ρούζ:

1
Δώσε λάμψη στην επιδερμίδα σου, κάνοντας ένα τέλειο φυσικό μακιγιάζ! Η τέλεια βάση είναι το Α και το Ω, ενώ το μυστικό κρύβεται στο pink ρουζ που θα σου χαρίσει στη στιγμή χρώμα υγείας.


#2 Golden Touch:

2
Βάλε χρυσές λεπτομέρειες ακόμα και στο πρωινό μακιγιάζ σου! Χρησιμοποίησε μια χρυσή σκιά στην εσωτερική γωνία των ματιών και στο κόκκαλο κάτω από τα φρύδια για να δώσεις λάμψη στο λουκ σου.


#3 Έντονα χείλη:

3
Και όμως, οι έντονες πορτοκαλί και κόκκινες αποχρώσεις μπορούν να σε κάνουν να δείχνεις νεότερη! Πόνταρε σε αυτό το trend και απλά φρόντισε να μην υπερβάλεις με το μακιγιάζ των ματιών.


#4 Το smoky… αλλιώς:

4
Για να κάνεις τα μάτια σου να δείχνουν μεγαλύτερα, δημιούργησε ένα λαμπερό smoky eye μακιγιάζ σε καφέ αποχρώσεις. Δώσε περισσότερη λάμψη στο βλέμμα σου, επιλέγοντας καφέ ιριδίζουσες σκιές στην εσωτερική γωνία του ματιού.


#5 Glowing skin:

5
Ξέχνα το ματ αποτέλεσμα και πόνταρε σε λάμψεις! Ένα highlighter είναι ότι χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις ένα φυσικό μακιγιάζ με λάμψη στα ζυγωματικά και τους κροτάφους.




http://www.faysbook.gr