10 Φεβ 2014

Ντέιβιντ Μπέκαμ Μαζί με τα 4 παιδιά του στην επίδειξη μόδας της Βικτόρια

Ντέιβιντ Μπέκαμ
Το σόου της Βικτόρια Μπέκαμ, κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης, παρακολούθησαν το πρωί της Κυριακής ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και τα 4 τους παιδιά: Μπρούκλιν, Ρόμεο, Κρουζ και Χάρπερ.

Η διάσημη οικογένεια κάθισε στην πρώτη σειρά και, όπως ήταν φυσικό, μονοπώλησε το ενδιαφέρον των φωτογράφων και των παρευρισκόμενων. Μάλιστα, οι 5 τους δεν έχασαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν μόνοι τους λίγο πριν ξεκινήσει το σόου. 


Η 3 ετών Χάρπερ δεν αποχωρίστηκε την αγκαλιά του μπαμπά της, παρακολουθώντας το σόου της μητέρας της καθισμένη στα πόδια του

 Λίγο πριν το σόου η Βικτόρια Μπέκαμ μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα τρυφερό στιγμιότυπο, ένα σημείωμα που της έστειλε η οικογένειά της για καλή τύχη, το οποίο έγραφε: «Καλή επιτυχία, μανούλα! Με αγάπη Ντέιβιντ, Μπρούκλι, Ρόμεο, Κρουζ, Χάρπερ xxx».


Μετά την επίδειξη, όλη η οικογένεια γιόρτασε την επιτυχία με ένα γεύμα στο εστιατόριο Balthazar στο Σόχο της Νέας Υόρκης.Μετά το σόου, η Βικτόρια Μπέκαμ επέλεξε να χαλαρώσει λίγο, κάνοντας μερικά ψώνια σε ένα μαγαζί στο κέντρο του Μανχάταν μαζί με τις βοηθούς της.