11 Φεβ 2014

30 λάθη που πρέπει να του συγχωρέσεις σήμερα

Λάθη που κάνει εκείνος!
Λάθη σε μια σχέση εύκολα γίνονται. Έλα όμως που εμείς τα θηλυκά θεωρούμε εξαίσιο πείραμα να του σπάσουμε τα νεύρα του λεγάμενου για ένα λάθος, μικρό τις περισσότερες φορές, έτσι για να καεί το πελεκούδι. Ωραίοι και οι καυγάδες, δεν λέω και το makeup sex που ακολουθεί αλλά τι θα έλεγες να φυλάς την ορμή σου για τα μεγάλα του σφάλματα και να του συγχωρείς, εκείνα τα μικρά, που ξέρεις πόσο αθώα είναι...




1. Δεν σε σύστησε σε κάποιο φίλο που πετύχατε στο δρόμο: μέγα έγκλημα θα πεις αλλά η αλήθεια είναι πως για έναν άντρα Α. Δεν βγαίνουν εύκολα οι λέξεις τη στιγμή που τις θέλουν. Κι από το να αναφερθεί σε σένα ως η γκομ...πέλα μου, γιατί αυτό θα σκεφτεί πρώτο, δεν σε συστήνει καν. Β. Δεν θυμάται καν το όνομα του περαστικού φίλου, οπότε δεν σε συστήνει για να μην γίνει ρεζίλι σε εκείνο.

2. Δεν σε πήρε τηλέφωνο όταν επέστρεψε από το ξενύχτι με τα αγόρια. Το πρόβλημα είναι υποσυνείδητο και δεν πιστεύει ούτε σήμερα, ούτε αύριο, ούτε ποτέ πως θα πρέπει να δώσει λογαριασμό σε κανένα.

3. Δεν σε πήρε τηλέφωνο πριν κοιμηθεί: Ναι, όσες φορές κι αν καυγαδίσεις για το σφάλμα αυτό, εκείνο το αθώο σου αγόρι δεν θα μπει ποτέ στη διαδικασία να σκεφτεί ένα γλυκό μήνυμα να στείλει προτού κοιμηθεί. Έτσι, γιατί απλά νυστάζει.

4. Δεν θα πλύνει τα πιάτα: άσε τον καυγά και διεκδίκησε εκείνο το ωραίο πλυντήριο πιάτων που πάντα ήθελες.

5. Δεν έστρωσε το κρεβάτι: μα τι θες κι εσύ τον καυγά αφού εκεί θα ματακοιμηθείτε!
6. Μέθυσε και είπε μια χαζομάρα: ναι, για μια χαζομάρα, καυγά δεν στήνουμε. Άσε που στα μεγάλα του ξενύχτια, σου είπε τα πιο μεγάλα ''σ'αγαπώ''!

7. Ξέχασε μια σημαντική ημερομηνία: πέραν των γενεθλίων και της επετείου γάμου, οι υπόλοιπες ημερομηνίες που ξέχασε, συγχωρούνται, έτσι γιατί κι εσύ έχεις ξεχάσει κάποια- τον τελικό του Τσάμπιονς Λινγκ πχ!

8. Τα χρόνια πολλά που έστειλε σε μήνυμα στην πρώην: Αν πρέπει να τσαντιστείς, τσαντίσου που έχει την πρώην φίλη ακόμα στο Facebook και καθόλου δεν σε ενοχλεί τούτο το γεγονός και έπειτα βάλτα και με σένα που στέλνεις τα ίδια χρόνια πολλά σε 10 πρώην σου.

9. Σου πήρε τα σκεπάσματα τη νύχτα: κάποιοι κάνουν καυγάδες που δεν μπορούν να μοιραστούν το ίδιο κρεβάτι με έναν άντρα κι εσύ κολλάς στα σκεπάσματα! Ας πιάσεις κι ανεμοδαρμένα ύψη, και τι έγινε!

10. Ναι, η φωτογραφία που σε έκανε tag δεν ήταν κι η καλύτερή σου. Κάνε untag και προχώρα!

11. Δεν αλλάζει το βλέμμα του όταν πετυχαίνει τη Στικούδη στην τιβί. Κάνε καυγά αν τολμάς που κι εσύ το βλέμμα από το Κατερινάκι δεν το παίρνεις.

12. Εσύ θέλεις να δεις το Voice κι εκείνος τον αγώνα της Μπάρτσα. Πόσο να θυμώσεις μαζί του δηλαδή που εσύ προτιμάς το Ρέμο κι εκείνος το Νειμάρ.

13. Μην θυμώνεις που είχε κι άλλες γυναίκες στη ζωή του πριν από σένα. Μεγάλος άθλος για γυναίκες... σαν εμένα για παράδειγμα. Αλλά η αλήθεια είναι πως όσες κι αν υπήρξαν πριν από εσένα, διαγράφηκαν και εμπάσει περιπτώσει, εσένα προτίμησε, σε σένα άραξε!

14. Δεν μάζεψε τα ρούχα από το μπαλκόνι... και βράχηκαν. Το πλυντήριο ναναι καλά να τα ξαναπλύνει άσε που αν τον έβλεπαν να τα μαζεύει από το μπαλκόνι θα τον έκραζαν κι εσένα μαζί.

15. Οι χαζομάρες που κάνει με το αμάξι. Ας το παραδεχτούμε! Από πότε εσύ, που δεν ξέρεις να πιάνεις καν το τιμόνι έγινες ειδικός στην σωστή οδήγηση!
Άντρς δίχως λάθη δεν γίνεται~
16. Ξέχασε κάτω/πάνω το καπάκι λεκάνης: αναλόγως πώς το προτιμάς, ο καλός σου εύκολα μπορεί να το ξεχάσει σε μια άλλη κατάσταση από εκείνη που το επιθυμείς το ρημάδι το καπάκι. Από το να τσακώνεσαι διαρκώς για ένα καπάκι αδειανό, τοποθέτησε εκεί δίπλα ωραιότατα μαντηλάκια καθαρισμού, μπας και θυμηθεί αυτά.

17. Είδε την αγαπημένη σας σειρά χωρίς εσένα: ναι, το επεισόδιο ήταν σημαντικό, αλλά δεν χρειάζεται να κάνεις τον Γ παγκόσμιο πόλεμο.

18. Ξέχασε τον καυγά που κάνατε την προηγούμενη εβδομάδα: εσύ στην RAM σου τα γράφεις όλα χαρτί και καλαμάρι. Εκείνος σαν σωστός Νεμο, προτιμά να ξεχνά τα βαριά λόγια που μπορούν να βαρύνουν την ατμόσφαιρα του δεσμού σας.

19. Και ναι, ξέχασε τον καυγά που είχατε πριν ένα χρόνο! Τα λόγια είναι περιττά! Please forgive him!

20. Αποκοιμήθηκε ενώ του μιλούσες! Κι όταν λέμε μιλούσες, εννοούμε γκρίνιαζες στο κρεβάτι, γνωστή ως κρεβατομουρμούρα και τα αρσενικά ναι, έχουν αναπτύξει μέσω DNA την ικανότητα να αποσπούν το μυαλό του από την μουρμούρα μας. Κι ας το παραδεχτούμε, γκρινιάζουμε πολύ!

21. Έχει έστω έναν ενοχλητικό φίλο: κοίταξε τον εαυτό σου, να είσαι όμως ειλικρινής, δεν έχεις κι εσύ μια φίλη που να μην μπορείς ούτε να την αντέξεις, κι όμως να την αφήνεις να κάνει σουλάτσα στη ζωή σου; Φυσικά κι έχεις, κι ο καλός σου έχει αλλά τα λάθη είναι για τους ανθρώπους, όπως και οι λάθος φιλίες.

22.Και μιλώντας για λάθη, δεν φταίει για την οικογένεια που έχει: φυσικά η καλύτερη εκδοχή αγαπημένου είναι ο ορφανός αλλά αν δεν σου τύχει, μην τα βάζεις με την πρώτη ευκαιρία μαζί του για τα λάθη της οικογένειάς σου.

23. Αρρώστησε: ναι, οι άντρες όταν αρρωσταίνουν κάνουν σαν μικρά παιδιά. Ναι, έχεις δίκιο να του γκρινιάξεις που έπεσε στο κρεβάτι του πόνου αλλά άρρωστος είναι ο καημένος, συγχώρα τον.

24. Σου κάνει πλάκα για κάτι αστείο επάνω σου: μην τον περιμένεις στη γωνία για κάθε αστείο που θα κάνει για σένα. Κάποιες φορές απλά θέλει να ελαφρύνει την κατάσταση που μπορεί να υπάρχει και κάποιες βλακωδώς ίσως λέει ότι σκέφτεται.

25. Δεν σε συνόδεψε στη βραδιά μπαλέτου: εντάξει, είναι συνοδός σου αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να σε ακολουθεί παντού. Αν έχει έρθει μαζί σου ακόμα και στις πρεμιέρες του Sex and the City, δώσε τόπο στην οργή για μια του μικρή απουσία.

26. Σου έφαγε το τελευταίο μπισκοτάκι/γιαουρτάκι/σοκολατάκι: σε γλίτωσε από θερμίδες- δες την καλή πλευρά και συγχώρεσέ τον.

27. Κουρεύτηκε παράξενα- περίεργα-απαράδεκτα: δεν χρειάζεται να του χολιάζεις για την αλλαγή που πέτυχε στο τριχωτό της κεφαλής του. Μαλλιά είναι, θα μακρύνουν.

28. Ξεχάστηκε στη δουλειά: αν δεν ξεχνιέται σε ημερήσια βάση κι αν το κάνει γιατί έχετε ανάγκη τα λεφτά, ας βρείτε μια φόρμουλα για να επανορθώσει μέσα στο Σ/Κ για τις ώρες που χάσατε μαζί.

29. Αγόρασε κάτι για το σπιτικό σας, δίχως να σε ρωτήσει: φυσικά κι έχεις δίκιο να στραβώσεις βλέποντας ένα νέο τηγάνι μέσα στο σπίτι αγορασμένο από τα χεράκια του (σαν να αγόραζες εσύ αμορτισέρ για το όχημά σας) αλλά αντί να γκρινιάξεις είναι ευκαιρία να σου δείξει τις ικανότητές του στη μαγειρική. 

30. Που δεν έχει κάνει ακόμα σχέδια για το πως θα περάσετε την γιορτή των ερωτευμένων. 

Κατερίνα Πατούλια