1 Ιαν 2014

Τα νέα style icons που θα λάμψουν το 2014

Αυτά τα κορίτσια φέτος θα κλέψουν την παράσταση. Να μας το θυμηθείς.
Μία νέα γενιά από it girls έρχεται και είναι έτοιμη για όλα. Από ταλαντούχες ηθοποιούς μέχρι "εξωγήινα" μοντέλα και από τραγουδίστριες μέχρι υπέροχες fashionistas, αυτά τα κορίτσια ήρθαν για να μείνουν. Ένα από τα δυνατά τους χαρτιά του στυλ τους.

Iggy Azalea

 

Εκτός από "χρυσόστομη" rapper, η Iggy Azalea είναι και ένα γνήσιο style icon, που τολμά στο ντύσιμό της όσο και στα τραγούδια της. Πολύ.

Suki Waterhouse

 

Εκτός από τον Bradley Cooper στο πλευρό της, η 22χρονη Βρετανή έχει και γούστο και αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Chloe Norgaard

 

Μέσα σε μία θάλασσα από αδιάφορα μοντέλα, η Chloe ξεχωρίζει από χιλιόμετρα. Φταίνε τα πολύχρωμα μαλλιά της, το χαμόγελό της, το ντύσιμό της; Μάλλον όλα θα λέγαμε.

Dakota Johnson

 

H κόρη της Melanie Griffith και τον Don Johnson έχει ήδη αρχίσει να μας απασχολεί, εξαιτίας όχι μόνο του ρόλου της ως Anastasia Steele στην κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίιου "Fifty Shades of Grey", αλλά και επειδή είναι αυτή που φοράει τα ρούχα και δεν τη φοράνε.

Soo Joo Park

 

Το 28χρονο μοντέλο από τη Νότια Κορέα μας κάνει να μην θέλουμε να πάρουμε τα μάτια της από πάνω της.

Nicole Warne

 

Η γνωστή για το blog της Gary Pepper Girl είναι το κορίτσι που θα μας κάνει να ξεχάσουμε την Chiara Ferragni.

Lea Seydoux

 

Από τη στιγμή που βγήκε στους κινηματογράφου "Η Ζωή της Adele", η Lea μας έκλεψε την καρδιά. Έκτοτε παρακολουθούμε κάθε εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί και μπορούμε να πούμε με σιγουριά που έχει αυτό το je ne sais quoi των κομψών Γαλλίδων γυναικών.

Holliday Grainger

 

Η Bonnie Parker στην αναμενόμενη ταινία "Bonnie and Clyde: Dead and Alive" έχει κερδίσει επάξια μία θέση στη λίστα των φετινών style icons.

Emily Ratajkowski

 

Τη γνωρίσαμε στο video clip του Robin Thicke "Blurred Lines" και θα τη μάθουμε πολύ καλύτερα στην ταινία του Ben Affleck "Gone Girl". Το προσωπικό της στυλ είναι απλά...sexy & classy.

Adele Exarchopoulos

 

Η "δική" μας Adele ακολουθεί τα βήματα της συμπρωταγωνίστριά της, Lea Seydoux και μας κάνει να τη θαυμάζουμε για το στυλ της. Και μάλλον δεν είμαστε οι μόνες. Και ο οίκος Miu Miu τη θαυμάζει και γι αυτό την έκανε και το νέο πρόσωπο της καμπάνια της.

http://cosmo.gr/