23 Ιαν 2014

Oι υπάλληλοι στο «αρχηγείο» της Google τρώνε (δωρεάν)… γκουρμέ!

H Google ξεχωρίζει εντέλει όχι μόνο για τις εκπληκτικές εγαταστάσεις της ανά τον κόσμο αλλά και για το φαγητό που προσφέρει στους υπαλλήλους της και μάλιστα εντελώς δωρεάν στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στη Silicon Valley στην Αμερική. Το πιο πολυσύχναστο εστιατόριο-café είναι το «Root», καθώς η εταιρεία έχει στις εγκαταστάσεις της πάνω από 30 διαφορετικούς χώρους εστίασης, όπου οι υπάλληλοι τρώνε γκουρμέ πιάτα παρασκευασμένα από διάσημους σεφ, απολαμβάνουν τέλειο εσπρέσο από επαγγελματία μπαρίστα, ενώ κάθε είδους επιδόρπιο φιγουράρει στις βιτρίνες φτιαγμένο από τα χεράκια των ζαχαροπλαστών που εργάζονται για την εταιρεία.
perierga.gr - Τι τρώνε (δωρεάν) οι υπάλληλοι στο "αρχηγείο" της Google;
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Το φημισμένο εστιατόριο, όπου οι υπάλληλοι τρώνε καθημερινά το μεσημεριανό τους και δεν επιτρέπεται σε ξένο να μπει παρά μόνο εάν έχει προσκληθεί από εργαζόμενο, προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία ολόφρεσκων σνακ, σαλάτες με λαχανικά εποχής, σος χειροποίητες, φρούτα, σοκολατάκια ελβετικά, δημοφιλή γλυκά και παραδοσιακά πιάτα από όλον τον κόσμο. Στα κορυφαία του εστιατορίου είναι το πετρόψαρο με κρούστα από φουντούκια και αμύγδαλα αλλά και η ταϊλανδέζικη ποικιλία με πίτες και καυτερές σος.
perierga.gr - Τι τρώνε (δωρεάν) οι υπάλληλοι στο "αρχηγείο" της Google;
Η… ατραξιόν πάντως στο αρχηγείο της Google δεν είναι άλλη από το περίφημο και ονομαστό ινδικό εστιατόριο Baadal, όπου σπεσιαλιτέ κατά πως λέγεται είναι το τέλειο ριζότο που συνδυάζει τρία διαφορετικά είδη ρυζιού. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται προέρχονται αυστηρά από ντόπιους παραγωγούς.
perierga.gr - Τι τρώνε (δωρεάν) οι υπάλληλοι στο "αρχηγείο" της Google;
www.perierga.gr