29 Ιαν 2014

JΕWELRY: Οι πιο hot τάσεις στα κοσμήματα και πως να τις φορέσεις!

 
Δεν υπάρχει τίποτα που να φέρνει πιο εύκολα το χαμόγελο στα χείλη μας, όπως ένα ωραίο δαχτυλίδι, ένα εντυπωσιακό κολιέ ή ένα ζευγάρι λαμπερά σκουλαρίκια.
Μεγάλα ή μικρά, αληθινά ή faux, διακριτικά ή εντυπωσιακά, τα κοσμήματα μας ανεβάζουν τη διάθεση όπως μπορούν να "ανεβάσουν" αμέσως κι ένα look. Ένα κολιέ με χρωματιστές πέτρες ή ένα ζευγάρι chandelier σκουλαρίκια μπορούν να πραγματικά να μετατρέψουν και το πιο απλό outfit σε εντελώς ξεχωριστό.
Δες λοιπόν παρακάτω τις πιο hot τάσεις της σεζόν σε κοσμήματα και μερικά χρήσιμα tips  για να τις ενσωματώσεις στο look σου!



1. OΓΚΩΔΗ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ

Το μόνο που χρειάζεται για να κάνεις μια statement εμφάνιση είναι ένα εντυπωσιακό, chunky δαχτυλίδι ακόμη και αν το σύνολό σου είναι τελείως basic.
Tα ρούχα αυτή τη σεζόν είναι αρκετά τολμηρά και ένα ογκώδες δαχτυλίδι με πολύτιμους λίθους, μεταλλικές λεπτομέρειες και γεωμετρικά σχήματα μπορεί να συμπληρώσει τέλεια τις εμφάνισεις σου.



2. SKINNY RINGS

Εκτός από τα oversized coctail rings, αυτή τη σεζόν έχουν την τιμητική τους και τα ελαφρύτερα κοσμήματα, όπως τα πολύ λεπτά δαχτυλίδια φορεμένα ξεχωριστά ή πολλά μαζί και σε διαφορετικά επίπεδα ή επάνω από τις αρθρώσεις. Όπως και αν τα φορέσεις θα δείχνουν απίστευτα chic και μοντέρνα.
Για να τα αφήσεις πραγματικά να λάμψουν, συνδύασέ τα με ένα πολύ απλό outfit, όπως ένα μαύρο ζιβάγκο και ένα μαύρο παντελόνι τύπου Audrey Hepburn.



3. BIB NECKLACES

Ένα bib necklace με πέτρες και κρύσταλλα δίνει την αίσθηση της πολυτέλειας στα σύνολά σου χωρίς να έχεις δώσει μια περιουσία για να το αποκτήσεις αφού θα βρεις τεράστια ποικιλία στην αγορά και σε καλές τιμές.
Επιπλέον είναι ένα από τα αξεσουάρ που μπορείς να σετάρεις πανεύκολα.  Είτε το ρίξεις επάνω από ένα απλό coctail φόρεμα, είτε με τζιν και ένα t-shirt, ένα τέτοιο κολιέ μπορεί να δώσει στιγμιαία glamorous πινελιές στο look σου.



4. MINIMAL ΚΡΕΜΑΣΤΑ ΚΟΛΙΕ

Όταν έχεις ήδη ένα κομψό outfit ανάδειξέ το (διακριτικά) με την προσθήκη ενός minimal κρεμαστού κοσμήματος.
Ένα μενταγιόν πραγματικά ξεχωρίζει επάνω σε ένα μονόχρωμο τοπ. Για πιo εντυπωσιακό αποτέλεσμα φόρεσέ το μαζί και με άλλα διακριτικά κολιέ σε διαφορετικά μήκη.



5. CHUNKY BRACELETS

Ένα ογκώδες χρυσό bracelet μπορεί να προσθέσει άμεσα κομψότητα στα καθημερινά, casual looks σου.
Για να πετύχεις το απόλυτο chicness φόρεσέ το με  ένα  total-black σύνολο: ένα μαύρο μεταξωτό τοπ με κουμπιά, ένα μαύρο skinny jeans και μυτερά, μαύρα μποτάκια.



6. TΟΛΜΗΡΑ & ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ

Mια από τις τάσεις στις οποίες έχουμε αδυναμία. Είναι τόσο retro-chic! Και το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να μαζέψεις τα μαλλιά σου σε ένα ponytail!
Συνδύασέ τα με το little black dress σου για να του δώσεις λάμψη και ενδιαφέρον αλλά και με ένα πιο casual σύνολο όπως με ένα skinny jeans, ένα πουλόβερ και ένα ζευγάρι booties.



7. EARCUFFS

Tα earcuffs είναι ένας φρέσκος τρόπος για να εμπλουτίσουμε και να αναδείξουμε τα σύνολά μας. Η τέλεια επιλογή για όσες από εμάς δεν έχουν piercing στα αυτιά και το τέλειο κόσμημα για να προσθέσουμε ροκ διάθεση στο look μας. Μπορείς να το φορέσεις μόνο του ή να το συνδυάσεις και με άλλα, πιο διακριτικά σκουλαρίκια.



http://www.tlife.gr/