28 Ιαν 2014

Αποκλειστικές φωτογραφίες : Το σπίτι του Justin Bieber είναι εργοστάσιο ναρκωτικών

Αποκλειστικές φωτογραφίες : Το σπίτι του Justin Bieber είναι  εργοστάσιο ναρκωτικώνΕίναι ένας κακομαθημένος σταρ ή ένα ακόμη παιδί που βρέθηκε με φήμη και πολλά λεφτά στα χέρια του και νομίζει ότι η ζωή είναι ένα παιχνίδι , στο οποίο μπορείς να παίξεις με τους δικούς σου κανόνες χωρίς καμιά επίπτωση;
Ο 19άχρονος Justin τις τελευταίες μέρες είδε τις πολύ προσωπικές του στιγμές να γίνονται πρωτοσέλιδο και φυσικά αφού έγινε η αρχή θα μάθουμε και θα δούμε πολύ περισσότερα πράγματα στο μέλλον.
Το site TMZ δημοσίευσε φωτογραφίες που είχε στην κατοχή του εδώ και έναν χρόνο, όταν ο Justin ήταν ακόμη 18 χρονών. Οι φωτογραφίες είναι από την κουζίνα του σπιτιού του τραγουδιστή στο Los Angeles και από τα σκευάσματα και την ποσότητα της μαριχουάνας μοιάζει με κέντρο παραγωγής ναρκωτικών. Ανάμεσα στα πράγματα που διακρίνονται είναι μεγάλη ποσότητα «χόρτου» και γυάλινες πίπες που λέγονται Bong και χρησιμοποιούνται για να καπνίζει κανείς τη μαριχουάνα. Μάλιστα σε μια φωτογραφία ο Khalil, κολλητός φίλος του Justin κρατάει ένα ποτήρι από φελιζόλ στο οποίο υποθέτουν ότι υπάρχει το φάρμακο με κωδεΐνη αναμεμειγμένο με αναψυκτικό που δημιουργεί ένα ισχυρό ναρκωτικό το οποίο χρησιμοποιεί εδώ και ένα χρόνο ο τραγουδιστής .
Και σαν μην έφταναν οι φωτογραφίες, μίλησε και η πρώην οικιακή βοηθός τoυ τραγουδιστή η Tatiana Voziouk, η οποία δήλωσε στη "Daily Mirror" ότι τα φάρμακα και τα ναρκωτικά τον μετέτρεψαν από ένα ζωντανό pop star σ' ένα απελπισμένο ζόμπι. «Φοβάμαι ότι θα γίνει ο επόμενος Michael Jackson. Αν δεν κάνει κάτι τώρα θα μάθουμε μια μέρα ότι έφυγε από τη ζωή. Αποφάσισα να μιλήσω γιατί τον νοιάζομαι» είπε η 47άχρονη γυναίκα η οποία περίγραψε ότι σπίτι του τραγουδιστή ήταν γεμάτο μαριχουάνα, μπουκάλια με αλκοόλ και φάρμακα.




Πηγή: www.queen.gr