26 Ιαν 2014

ΠΛΕΚΤΑ: Η πιο cozy τάση της σεζόν και πως να τη φορέσεις!

 
Το χειμώνα, ένα (ή και παραπάνω αν μας ρωτάς) πλεκτό είναι σχεδόν απαραίτητο. Ευτυχώς οι σχεδιαστές συμφωνούν μαζί μας και τα πλεκτά συτή τη σεζόν έχουν την τιμητική τους.
Τα είδαμε με την μορφή ζεστών cardigans, chunky ζιβάγκο, ή ακόμη και σε εκθαμβωτικά φορέματα και αξεσουάρ. Για  να μπορείς όμως να δείχνεις chic και να είσαι και ζεστή παράλληλα χρειάζεται δημιουργικότητα, ισορροπία και φυσικά τα κατάλληλα κομμάτια.
Για αυτό λοιπόν, αφού το να μελετάμε μια τάση είναι μια από τις αγαπημένες μας συνήθειες επέτρεψε μας να σου δείξουμε πως ακριβώς να φορέσεις με τον καλύτερο τρόπο την ευέλικτη αυτή τάση του κρύου καιρού!

ΦΟΡΕΣΕ ΤΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ Φ
ΟΡΕΜΑ

   
Saint Laurent, Chanel, Givenchy

Ένα πουλόβερ φορεμένο με τζιν ή κολάν είναι ένας αναμενόμενος συνδυασμός. Εσύ δοκίμασε να φορέσεις το δικό σου πάνω από ένα θηλυκό φόρεμα με prints και με όγκο κάτω από τη μέση. Ολοκλήρωσε το σύνολό σου με καλσόν και φόρεσε τα ανοιξιάτικα φορέματα σου και το χειμώνα.

ΣΥΝΔΥΑΣΕ ΤΟ ΜΕ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ
   
Dries Van Noten, Balmain, Dries Van Noten
Πρόσθεσε πινελιές λάμψης σε οποιοδήποτε παλιό πουλόβερ σου τραβώντας προς τα πίσω τα μαλλιά σου και αφήνοντας ένα καταπληκτικό ζευγάρι σκουλαρίκια ή ένα statement κολιέ να κλέψουν την παράσταση. Ψάξε για  κοσμήματα μεγάλου μεγέθους, με κρύσταλλα, λάμψη και σχήμα. Ολοκλήρωσε το loοk σου με ένα skinny, cropped παντελόνι ή τζιν και ένα ζευγάρι super sexy ψηλοτάκουνες γόβες.

ΜΕ LINGERIE
   
Louis Vuitton, Marc Jacobs, Louis Vuitton
Το μοχέρ ή με χνουδωτή υφή πουλόβερ σου μπορεί να δείξει πραγματικά απολαυστικό όταν συνδυαστεί με lingerie-inspired κομμάτια. Επέλεξε ένα μεταξωτό φόρεμα ή φούστα και άφησε το τελείωμά του να φαίνεται κάτω από ένα ζεστό πλεκτό. Αυτός ο συνδυασμός μπορεί να φανεί ρομαντικός (ειδικά σε nude και παστέλ αποχρώσεις) ή πολύ 90s-grunge.

ΜΕ ΕΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ

Balmain, Dries Van Noten, Balmain

Συνδύασε ένα  κλασικό πουλόβερ με ένα super fun παντελόνι με παγιέτες, έντονα prints ή από μεταλλιζέ υφάσματα. Αφού το πουλόβερ σου θα είναι "ήσυχο" και συγκρατημένο μπορείς να τολμήσεις να το ταιριάξεις με ένα εντυπωσιακό παντελόνι που σε συνδυασμό με κάτι άλλο ίσως έδειχνε υπερβολικό.

ΜΕ ΖΩΝΗ

Balmain, Burberry, Ralph Lauren

Ένα λεπτό cardigan ή πουλόβερ μπορεί να δείξει τελείως διαφορετικό και φρέσκο όταν φορεθεί με μια λεπτή ζώνη. Δοκίμασε ένα πολύχρωμο ή μεταλλικό ζωνάκι που να μπορεί να καθορίσει τη μέση σου, και συνδύασέ το με μια φούστα με μήκος κάτω από το γόνατο ή αν το πουλόβερ σου είναι μακρύ με ένα στενό παντελόνι..

ΜΕ ΔΕΡΜΑ
  Belstaff, Ralph Lauren, Belstaff
Ένα πλεκτό μπορεί να ταιριάξει τέλεια με ένα με πιο sexy υλικό όπως το δέρμα. Ένα δερμάτινο παντελόνι, σορτς ή φούστα μπορεί να αναβαθμίσει στιγμαία οποιοδήποτε πουλόβερ σου. Κάνε ενδιαφέροντες χρωματικούς συνδυασμούς-όπως σκούρο πράσινο με μαύρο, ή ένα απαλό ροδακινί με μπορντό για πραγματικά εντυπωσιακό αποτέλεσμα.


http://www.tlife.gr/