2 Ιαν 2014

Οι πιο καλοντυμένες celebrities του 2013 από το Madame Figaro

Ποιες διάσημες σταρ ξεχώρισαν φέτος με τις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί;


Είναι όμορφες, εντυπωσιακές και επιλέγουν προσεχτικά τα κομμάτια που θα τις κάνουν να λάμψουν στο κόκκινο χαλί. Οι αγαπημένες μας celebrities ανταγωνίζονται σκληρά για το ποια θα μονοπωλήσει τα βλέμματα λόγω της άψογης εμφάνισής της και ανεβάζουν ολοένα και πιο ψηλά το πήχη του στυλ. Μόνο 10 κατάφεραν, όμως, να μπουν στη λίστα μας με τις πιο καλοντυμένες.



Blake Lively: Από την Gossip Girl εποχή μέχρι και σήμερα έχει πραγματοποιήσει αμέτρητες stylish εμφανίσεις που την χαρακτήρισαν δικαίως ως ένα από τα μεγαλύτερα fashion icons.  

 
Rooney Mara: Διατηρεί μια gothic αισθητική, μένει πιστή στα διαχρονικά ασπρόμαυρα σύνολα και δεν σταματά να πειραματίζεται με διαφορετικές γραμμές και στυλ ρούχων.   

 
Cate Blanchett: Τόσο κομψή, τόσο λεπτεπίλεπτη, τόσο σοφιστικέ -η Cate Blanchett είναι η γυναίκα που θέλουμε να μοιάσουμε στην ηλικία των 40+. 

 
Jennifer Lawrence: Μπορεί να μπήκε στη ζωή μας ξαφνικά -και μάλιστα δυναμικά κερδίζοντας το βραβείο Οσκαρ- όμως από την πρώτη στιγμή ξεχώρισε για τις υπέροχες και κομψές εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί.  

 
Diane Kruger: Είναι από τις λίγες που δεν ακολουθεί πιστά τα trends και όμως εντυπωσιάζει και φυσικά εκείνη που μπορεί να κάνει ένα κομμάτι υψηλής ραπτικής βγαλμένο από την πασαρέλα να φαίνεται τόσο προσιτό, απλώς φορώντας το. 

 
Rosie Huntington-Whiteley: Ο πανέμορφος άγγελος της Victoria's secret εκτός από άψογο κορμί διαθέτει και άψογη αισθητική.  

 
Gwyneth Paltrow: Μπορεί φέτος να βραβεύτηκε ως η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου, όμως το βραβείο του στυλ το έχει κερδίσει προ πολλού. 

 
Miranda Kerr: Κάθε έξοδός της στους δρόμους της Νέας Υόρκης είναι μάθημα στυλ για κάθε νεαρή fashionista και κάθε εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί είναι ένας ακόμη λόγος να θαυμάζουμε την αισθητική της.  

 
Keira Knightley: Μπορεί να μην διαθέτει ένα ζουμερό, καμπυλόγραμμο κορμί, όμως ξέρει να επιλέγει κομμάτια που την κολακεύουν και αναδεικνύουν τα δυνατά της σημεία.    

 
Alexa Chung: Το απόλυτο it-girl του Λονδίνου όταν αφήνει για λίγο πίσω της τα jeans και τα hoodies, πραγματοποιεί ζηλευτές επίσημες εμφανίσεις. 

Ζωή Μίχα   

http://www.madamefigaro.gr/