29 Ιαν 2014

Δώσε ζωή στις μπούκλες σου, τώρα!

Hair1 


Από τη μια  μεριά υπάρχουν οι κοπέλες που έχουν από φυσικού τους υπέροχα ολόισια μαλλιά, μπράβο σας και να τα χαίρεστε! Από την άλλη μεριά υπάρχουν οι κοπέλες με τις τέλειες καλοσχηματισμένες μπούκλες, μπράβο και σε ‘σας κορίτσια! Και μετά, λοιπόν, είμαστε κι εμείς οι κακόμοιρες που βρισκόμαστε κάπου στο ενδιάμεσο, αφού το μαλλί μας άλλες φορές είναι πιο ίσιο κι άλλες πιο σγουρό. Περίεργη κατάσταση…

Σήμερα, όμως, θα σου δείξω πώς μπορείς να (ξανα)δώσεις ζωή στις μπούκλες σου, μέσα από 5 απλά βήματα!

Πάμε λοιπόν…

1) Ξεκίνα χρησιμοποιώντας σαμπουάν και conditioner που είναι ειδικά για σπαστά/κυματιστά μαλλιά και που θα ελέγξουν το φριζάρισμα.



shampoo

2) Μόλις βγεις απ’ το μπάνιο, χτένισε προσεχτικά τα μαλλιά σου με μια χτένα που έχει αραιά δοντάκια και στη συνέχεια ψέκασέ τα με ένα σπρέι κατά της θερμότητας.
spray

3) Μετά, χώρισε τα μαλλιά σου σε 5-6 τούφες και βάλε λίγο αφρό σε όλο το μήκος της κάθε μιας.
EXTRA TIP: Μην το παρακάνεις με τον αφρό, καθώς υπάρχει κίνδυνος η υπερβολική ποσότητα να βαρύνει τα μαλλιά σου!
mousse

4) Στη συνέχεια, ενσωμάτωσε στο σεσουάρ σου την ειδική φυσούνα για μπούκλες, επέλεξε τον μέτριο αέρα και ξεκίνα να στεγνώνεις να μαλλιά σου, επιλέγοντας κάθε φορά μια συγκεκριμένη τούφα.
EXTRA TIP: Μην χρησιμοποιείς τα δάχτυλά σου όταν στεγνώνεις τα μαλλιά σου, καθώς θα τα λαδώσεις και θα τα κάνεις να φριζάρουν!
diffuser

5) Τέλος, βάλε λίγη λακ για κράτημα σε όλα τα μαλλιά και… είσαι έτοιμη!
Burberry Soho Store Celebrates Fashion's Night Out
Θυμήσου: Αν έχεις από φυσικού σου ίσια μαλλιά, τα παραπάνω βήματα θα δημιουργήσουν κάποιους ελαφρούς κυματισμούς, ενώ αν γεννήθηκες με πολλές ωραίες μπούκλες η παραπάνω διαδικασία θα προσφέρει στα μαλλιά σου κίνηση και ζωή!



http://rouamat.com