23 Ιαν 2014

Αστρολογικές Προβλέψεις

Γενικό Προφίλ για όλα τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 23 Ιανουαρίου.
Κριός
Ίσως σκεφτείτε την σημασία μίας σχέσης σήμερα και προσπαθήσετε να τη διαχειριστείτε με βάση τις παρελθοντικές σας επιλογές και στον τρόπο που καταλήξατε μέχρι εδώ. Είναι μία καλή μέρα για διαλογισμό, καθώς θα μπορείτε να δείτε την ποικιλία των δρόμων που βρίσκονται μπροστά σας, αλλά δεν θα είστε συναισθηματικά δεμένοι με κανέναν. Το να εκτελέσετε ένα νέο σχέδιο θα είναι πιο δύσκολο από το να το δημιουργήσετε, για αυτό μην προσπαθήσετε να το καταφέρετε πολύ γρήγορα. Δώστε στις ιδέες σας αρκετό χρόνο να αναπτυχθούν προτού προβείτε σε πράξεις.
Ταύρος
Ίσως υπάρχουν πολλές δουλειές που θέλετε να τακτοποιήσετε σήμερα, αλλά η προσοχή σας θα εστιάζει συνεχώς στα προσωπικά ζητήματα. Τα θέματα των σχέσεων θα είναι πιο πιεστικά, αν και ίσως προσπαθήσετε να αγνοήσετε το δράμα που εντείνεται γύρω σας. Αντί να εκνευριστείτε από ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ που δεν ταιριάζουν στη ζωή σας, αναγνωρίστε το γεγονός πως οι αλληλεπιδράσεις με τους άλλους κάνουν τη ζωή σας πλουσιότερη και γεμάτη νόημα. Ανοίξτε την καρδιά σας για να ενδυναμώσετε τους δεσμούς με τους ανθρώπους που αγαπάτε.
Δίδυμοι
Αν και μπορεί να μην σας ενδιαφέρει να σχηματίσετε μία βαθύτερη επαφή με ένα φίλο, δεν υπάρχει λόγος να το αποφύγετε. Ίσως νιώθετε ουδέτερα στην αρχή, αλλά κάποια περίεργα συναισθήματα έλξης θα σας τραβήξουν σε άγνωστες περιοχές, αν επιτρέψετε στις καταστάσεις να εξελιχθούν μόνες τους. Όσο ξέρετε τι θέλετε από έναν πιθανό σύντροφο, θα ήταν έξυπνο να ξεπεράσετε τους φόβους σας και να εξερευνήσετε τις ατελείωτες πιθανότητες.
Καρκίνος
Σήμερα μπορείτε να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό αφήνοντας στην άκρη τα μακροχρόνια σχέδια και εστιάζοντας στο παρόν. Η προοπτική σας θα είναι αναζωογονημένη, αλλά τη στιγμή που τα συναισθήματά σας θα ενταθούν, τα πάντα θα αλλάξουν και οι διαπροσωπικές δυναμικές θα γίνουν υπερβολικά δύσκολες. Παρατηρήστε το πώς περνάτε υποσυνείδητα στη σκέψη του μέλλοντος και να θυμάστε πως πρέπει να επιστρέφετε στο εδώ και τώρα.
Λέων
Σήμερα ίσως είστε συμφιλιωμένοι με την ιδέα να κάνετε αυτό που περιμένουν από εσάς, αλλά θα είναι πρόκληση αν ένα οικογενειακό μέλος ή ένας στενός φίλος βλέπει τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Ωστόσο, δεν είναι πως θα συμφωνήσετε πως διαφωνείτε, απλά η προσέγγισή σας στο ζήτημα θα έχει εντελώς διαφορετικές βάσεις. Μην προσπαθήσετε να πείσετε τους άλλους πως η άποψή σας είναι η καλύτερη. Αποδεχτείτε το γεγονός πως υπάρχουν πολλές και διαφορετικές απόψεις.
Παρθένος
Σήμερα θα υπάρχει άγχος, ακόμα και αν τα πάντα λειτουργούν ρολόι. Το άγχος αυτό πηγάζει από την αβεβαιότητα που βιώνετε όταν ασχολείστε με συναισθηματικά θέματα τα οποία σας απομακρύνουν από τη λογική. Ωστόσο, δεν είναι ότι καλύτερο να παραμείνετε ψύχραιμοι και αποστασιοποιημένοι από τη καρδιά σας. Κάντε το άλμα και λερώστε τα χέρια σας με τα τρελά σας πάθη, χωρίς να ανησυχείτε για το ποιος θα καθαρίσει αργότερα.
Ζυγός
Βγάλτε το κεφάλι σας από τα σύννεφα και υιοθετήστε πρακτική συμπεριφορά για σήμερα. Αν το τελευταίο καιρό αποφεύγατε τα οικονομικά ζητήματα, τώρα θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε πρόοδο φροντίζοντας τα θέματα αυτά. Μην φοβηθείτε να αναβάλετε τη διασκέδαση για να τακτοποιήσετε οτιδήποτε έχετε αφήσει στη μέση. Στο τέλος, το να ξέρετε που στέκεστε με σεβασμό για τα χρήματά σας, θα σας φέρει ηρεμία μυαλού που θα διαρκέσει πολύ περισσότερο από οποιαδήποτε απόλαυση.
Σκορπιός
Ακόμα και αν οι περισσότερες αποφάσεις σας βασίζονται στη λογική και όχι στο ένστικτο, η επιστροφή της Σελήνης στο ζωδιο σας σήμερα, θα σας φέρει πίσω σε υποκειμενικούς ρυθμούς. Αφήστε για λίγο την αναλυτική σκέψη στην άκρη, και αποδεχτείτε το ένστικτό σας, πράγμα συνηθισμένο για εσάς. Όμως, μην προσπαθήσετε να διατηρήσετε κάποιο συναίσθημα για πάρα πολύ καιρό. Επιτρέψτε στη διάθεσή σας να αλλάζει φυσικά. Μπορείτε να εμπιστευτείτε την εσωτερική σας φωνή, όταν τα συναισθήματά σας κατασταλάξουν.
Τοξότης
Δεν υπάρχει κάποιος λόγος να κάνετε κύκλους προσπαθώντας να τακτοποιήσετε τις υποχρεώσεις σας. Αν αντιμετωπίζετε αντίσταση, ακούστε το μήνυμα που σας δίνεται, αντί να απογοητεύεστε παλεύοντας στα κύματα. Δώστε την άδεια στον εαυτό σας να ξεκινήσει μία φανταστική περιπέτεια, ακόμα και αν οι άλλοι δεν μπορούν να έρθουν. Θυμηθείτε, αν θέλετε το ταξίδι να αξίζει, πρέπει να ξεκινά από μέσα σας.
Αιγόκερως
Η ενεργητική έμφαση αλλάζει σήμερα, προσθέτοντας σημασία στις αλληλεπιδράσεις σας με συνεργάτες στη δουλειά και με φίλου στη διασκέδαση. Θέστε προτεραιότητα στις ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ σας. Ωστόσο, η αναθεώρηση αυτή δεν θα έχει να κάνει με ένα άτομο συγκεκριμένα. Για αυτό πάρτε λίγο χρόνο για να καταλάβετε το ρόλο σας σε ένα μεγαλύτερο δίκτυο. Βρείτε ένα μέρος να σταθείτε, στο οποίο εξισορροπούνται οι προσωπικές σας ανάγκες ανάμεσα στις κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες που ανήκετε. Όσον αφορά τη καρδιά σας, διαλέξτε τη ποιότητα και όχι την ποσότητα.
Υδροχόος
Οι καταστάσεις στη δουλειά θα κυλούν ομαλά σήμερα, αλλά η επιφανειακή εμφάνιση ίσως σας παραπλανήσει. Ίσως εκνευριστείτε που τα σχέδιά σας δεν εκτελούνται στην πραγματικότητα έτσι όπως θέλατε, και δεν είστε σίγουροι πώς να επιστρέψετε στη σωστή πορεία. Όσο περισσότερο σκέφτεστε αυτό το δίλημμα, τόσο πιο άλυτο θα φαίνεται. Τα βαθιά θέματα δεν φτιάχνονται τόσο εύκολα, για αυτό αφήστε τα για τώρα. Θα είναι πιο εύκολο για εσάς να επικεντρωθείτε σε μία μακροχρόνια στρατηγική σε μερικές μέρες. Για τώρα μετρήστε τις ευλογίες σας και χαμογελάστε.
Ιχθύες
Δεν είναι κακό να ψάχνετε νέες προοπτικές σε παλιά , αρκεί να επιστρέφετε στην πραγματικότητα μόλις βρείτε αυτό που ψάχνετε. Θα είναι πιο εύκολο να μοιραστείτε αυτή την εσωτερική διαδικασία με κάποιον που εμπιστεύεστε, τώρα που η Σελήνη ταξιδεύσει στον 8ο Οίκο σας. Απλά να θυμάστε να πηγαίνετε μπροστά και όχι προς τα πίσω.


Πηγή: www.fimes.gr