31 Ιαν 2014

Aστρολογικές Προβλέψεις

Γενικό Προφίλ για όλα τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 31 Ιανουαρίου.
Κριός
Δεν υπάρχει λόγος για άγχος για το αν σας εκτιμούν οι συνεργάτες σας ή όχι. Αν ήσαστε εντάξει στις υποχρεώσεις σας χωρίς να δημιουργείτε πολλά ΑΛΗΘΕΙΑ, τότε σίγουρα θα ανταμειφθείτε για τις προσπάθειές σας. Όμως φροντίστε να μην φτάσετε στην εμμονή για να σας προσέξουν, διότι η επιθυμία σας για άμεση αναγνώριση θα καταστρέψει την επιτυχία σας πριν έρθει. Συνεχίστε τη καλή δουλειά χωρίς να υιοθετήσετε τέτοιου είδους συμπεριφορά. Η συνεισφορά σας θα αναγνωριστεί νωρίτερα από όσο νομίζετε.
Ταύρος
Η ορμή σας να ξεπεράσετε τα όριά σας συνεχίζει να δίνει κίνητρο στις επιλογές σας. Ωστόσο δεν υπάρχει εγγύηση πως η παρορμητική συμπεριφορά θα σας ανταμείψει. Αντιθέτως, αυτό που πρέπει να θέσετε ως στόχο είναι να πετύχετε τους μακροχρόνιους στόχους, διότι θα σας φέρουν τη μεγαλύτερη ευτυχία. Η πιο αξιόπιστη στρατηγική για σήμερα είναι να μείνετε στα δοκιμασμένα όσον αφορά το ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ σας.
Δίδυμοι
Δεσμευτείτε να εξερευνήσετε την ένταση της σκιών σας. Είναι τα άβολα σημεία μέσα στο μυαλό σας τα οποία προσφέρουν τη μεγαλύτερη ανάπτυξη. Όταν έχετε επιλογή, αποφεύγετε το σκοτάδι, αλλά υπάρχει μία ισχυρή έλξη που σας τραβά στο υποσυνείδητο σήμερα. Το κουράγιο είναι το κλειδί. Να θυμάστε πως θα αλλάξετε από αυτά που θα ανακαλύψετε. Αυτό το ταξίδι θα μετατρέψει το φόβο σε έρωτα.
Καρκίνος
Μόλις μάθετε τις προσδοκίες που έχουν όλοι από εσάς, θα μπείτε στον πειρασμό να αποδράσετε αμέσως. Δυστυχώς, ίσως να μην έχετε την ευκαιρία να αφήσετε στην άκρη τις υποσχέσεις σας. Ευτυχώς, τα πράγματα θα αλλάξουν. Αν τιμήσετε με θετική συμπεριφορά τις υποχρεώσεις σας, η ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ θα έρθει πιο κοντά από όσο νομίζετε. Μην αφήσετε το παρελθόν να καθορίσει το μέλλον.
Λέων
Αν και σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να επιλύσετε ένα ζήτημα με ένα συνεργάτη, είναι καλύτερα να αφήσετε τις δυναμικές να ξεμπερδευτούν από μόνες τους. Ευτυχώς, μπορείτε να μειώστε τη πίεση αν θυμάστε πως οι προθεσμίες είναι αυθαίρετες. Ακόμα και αν σας σπάσουν τα νεύρα, η ενέργεια θα σας ηρεμήσει αν γεμίσετε τη μέρα σας με παραγωγικές δραστηριότητες. Επικεντρωθείτε στις λεπτομέρειες. Δεν θα φτιάξουν τα πράγματα, αλλά τουλάχιστον θα βελτιώσουν τις πιθανότητες για διασκέδαση το σαββατοκύριακο.
Παρθένος
Όποιος λέει πως δεν μπορείτε να χαλαρώσετε, δεν γνωρίζει ένα σημαντικό κομμάτι της φυσικής σας έκφρασης. Αν και είναι ΑΓΑΠΗ πως πολλοί Παρθένοι δυσκολεύονται να υποκριθούν πως διασκεδάζουν, ξέρουν όλοι πότε μπορούν και πρέπει να εκμεταλλευτούν μία ευκαιρία. Τις ημέρες που έρχονται, εκμεταλλευτείτε μία ευκαιρία και δείξτε μία διαφορετική πλευρά της προσωπικότητάς σας. Εντυπωσιάστε τους άλλους με τον αυθορμητισμό και τη γοητεία σας.
Ζυγός
Τα οικογενειακά σας θα σας απασχολήσουν αρκετά αυτές τις μέρες, ίσως σε σημείο να αποφύγετε την εργασία που αναμένεται από εσάς. Ευτυχώς, μπορείτε να δείτε το φως στο τέλος του τούνελ, το οποίο σας δίνει το κίνητρο να τηρήσετε τις υποσχέσεις σας. Η θέλησή σας να τολμήσετε χωρίς ασφάλεια θα σας επιτρέψει να φέρετε γρήγορα ΜΕΛΛΟΝ. Πάνω από όλα, θέλετε ειρήνη στο σπίτι σας και αυτή θα είναι η ευκαιρία σας να την πραγματοποιήσετε.
Σκορπιός
Το ενδιαφέρον σας για το στενό σας συνεχίζει να μεγαλώνει. Ίσως έχετε ήδη επενδύσει σε αντικείμενα που αυξάνουν την άνεση και ομορφαίνουν το περιβάλλον σας. Τώρα ήρθε η στιγμή να φτάσετε την ευχαρίστηση αυτή στο επόμενο επίπεδο. Δώστε στον εαυτό σας την άδεια να βυθιστεί στις αισθήσεις σας, τώρα που οι κοσμικές ενέργειες είναι με το μέρος σας. Φροντίστε τον εαυτό σας για να κάνετε και άλλες θετικές αλλαγές στη ζωή σας.
Τοξότης
Αν και σας Τοξότες δεν φημίζεστε για τη χαμηλή αυτοπεποίθηση, μερικές φορές αντιμετωπίζετε τις ίδιες ανασφάλειες με όλους τους άλλους. Αν παλεύετε με ένα ζήτημα αξίας αυτές τις μέρες, ήρθε η ώρα να ολοκληρώσετε τη διαδικασία του μετασχηματισμού έτσι ώστε να συνεχίσετε με τη ζωή σας. Η υποτίμηση της συνεισφοράς σας περιορίζει την ανάπτυξή σας. Ρίξτε μία ρεαλιστική ματιά σε αυτά που κάνετε καλύτερα από όλους και επικεντρωθείτε σε αυτά για τις επόμενες εβδομάδες.
Αιγόκερως
Ήρθε η ώρα να βγείτε από τις σκιές και να αφήσετε τον έρωτα να λάμψει, με την Αφροδίτη να γυρνά επιτέλους σε ορθή πορεία στο ζωδιο σας. Ευτυχώς, η θεά του έρωτα φέρνει γλυκές ικανοποιήσεις οι οποίες καθυστέρησαν όταν ήταν ανάδρομη στο ζωδιο σας τις προηγούμενες έξι εβδομάδες. Αναθεωρήστε τις πρόσφατες εμπειρίες σας για να δείτε τι μπορείτε να μάθετε από αυτές. Όμως μην κολλήσετε στο παρελθόν. Ακολουθήστε τις επιθυμίες της καρδιά σας καθώς θα σας αποκαλύψουν αναρίθμητες πιθανότητες.
Υδροχόος
Ίσως να μην μπορέσετε να εκφράσετε ακριβώς αυτά που θέλετε με την αισθησιακή Αφροδίτη να βρίσκεται στον 12ο Οίκο σας. Ωστόσο, τώρα που γυρίζει σε ορθή πορεία, ίσως νιώσετε την ανάγκη να ανοίξετε διάπλατα τη καρδιά σας και να μοιραστείτε κάποιες κρυφές επιθυμίες. Μην βιαστείτε. Δώστε στον εαυτό σας χρόνο να νιώσει άνετα έτσι ώστε να βελτιώσετε τις πιθανότητες να δεχτούν θετικά οι υπόλοιποι το μήνυμά σας.
Ιχθύες
Συνεχώς σας δείχνουν ξανά και ξανά πόσο σημαντικοί είναι οι φίλοι σας και εσείς εκτιμάτε την παρουσία τους στη ζωή σας. Ωστόσο, αν ψάχνετε για νέες επαφές, είναι καλή στιγμή να προσπαθήσετε να χτίσετε ένα δίκτυο υποστήριξης. Θυμηθείτε, το να είστε φιλικοί είναι συνειδητή επιλογή. Το να βγείτε έξω από τη συνήθεια για να δημιουργήσετε μία κοινωνία, θα σας φέρει ευλογία τις εβδομάδες που έρχονται.


Πηγή: www.fimes.gr