29 Ιαν 2014

6 τρόποι να φαίνεστε πιο αδύνατη με όπλο την ζώνη σας


Τρόποι να φαίνεστε πιο αδύνατη με όπλο την ζώνη σας (1)
Οι κρύες μέρες του Χειμώνα μερικές φορές μας αναγκάζουν να φοράμε πολλά και χοντρά ρούχα με αποτέλεσμα να κρύβουμε την σιλουέτα και την θηλυκότητα μας. Ωστόσο υπάρχουν μερικά αξεσουάρ που συνδυάζοντας τα με το υπόλοιπο ζεστό μας σύνολο, μπορούν να εμφανίσουν και πάλι τη γυναίκα που κρύβεται πίσω από τα oversized πουλόβερ.
Ο λόγος για τις ζώνες. Χοντρές ή λεπτές, μαύρες ή χρωματιστές, όπως και αν είναι μπορούν να απογειώσουν την εμφάνιση σας, δίνοντας στο σύνολο τη θηλυκότητα που του λείπει και κάνοντας σας να φαίνεστε πιο αδύνατη.

  • 1. Συνδυάστε ένα χαμηλοκάβαλο jean με μια statement ζώνη
Τρόποι να φαίνεστε πιο αδύνατη με όπλο την ζώνη σας (2)
Φορώντας μια statement ή ίσως με μεταλλικές λεπτομέρειες ζώνη σε ένα φωτεινό χρώμα, στο ύψος των γοφών, δημιουργείτε την ψευδαίσθηση πως η μέση σας είναι μικρότερη.
  • 2. Φτιάξτε το δικό σας peplum
Τρόποι να φαίνεστε πιο αδύνατη με όπλο την ζώνη σας (3)
Δένοντας μια λεπτή ζώνη χαλαρά ακριβώς πάνω από τους γοφούς σας και πάνω από το φαρδύ μπλουζάκι ή πουλοβεράκι σας, μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας peplum.
  • 3. Ζώνη στο oversized πουλόβερ
Τρόποι να φαίνεστε πιο αδύνατη με όπλο την ζώνη σας (4)
Τα oversized πουλόβερ που φτάνουν κάτω από τους γοφούς είναι πολύ άνετα και ευκολοφόρετα, ωστόσο μπορεί να προσθέσουν κιλά. Αν όμως συνδυαστούν με μια δερμάτινη ζώνη μεσαίου μεγέθους δεμένη αρκετά σφιχτά, στο ύψος της μέσης, μπορεί να κολακεύσουν τη σιλουέτα σας.
  • 4. Με το σακάκι σας
Τρόποι να φαίνεστε πιο αδύνατη με όπλο την ζώνη σας (5)
Δημιουργήστε μια κομψή και στυλάτη εμφάνιση ακόμα και για το γραφείο, φορώντας μια δερμάτινη ζώνη πάνω από το σακάκι σας, στο ύψος της μέσης. Αξίζει να σημειωθεί πως το σακάκι μπορεί να είναι είτε ανοιχτό, είτε κλειστό, ανάλογα με την προτίμηση σας.
  • 5. Με ένα ογκώδες παλτό
Τρόποι να φαίνεστε πιο αδύνατη με όπλο την ζώνη σας (6)
Αν θέλετε να προσθέσετε μια θηλυκή πινελιά στο στυλ ενός φαρδιού παλτού, αρκεί να προσθέσετε μια ζώνη στο ύψος της μέσης, πάνω από το παλτό σας.
  • 6. Πάνω από ένα χαλαρό φόρεμα
Τρόποι να φαίνεστε πιο αδύνατη με όπλο την ζώνη σας (7)
Αν θέλετε να δώσετε χάρη σε ένα φαρδύ ή μεγάλο σε μέγεθος φόρεμα, τότε απλά βάλτε μια ζώνη στη μέση σας και αφήστε το να πέφτει χαλαρά και ομοιόμορφα από κάτω.