2 Ιαν 2014

Οι 13 πιο sexy άντρες της χρονιάς που πέρασε!


Και όχι μόνο αυτής της χρονιάς!










Adam Levine

Ο τραγουδιστής frontman του βραβευμένου με Grammy ροκ συγκροτήματος Maroon 5 και κριτής του επιτυχημένου show του NBC "The Voice", είναι σύμφωνα με το περιοδικό Peopleο πιο σέξι άνδρας εν ζωή. Ο 34χρονος τραγουδιστής και στιχουργός, που είναι αρραβωνιασμένος με το μοντέλο της Victoria's Secret, Behati Prinsloo, δήλωσε ότι αιφνιδιάστηκε από την ανακοίνωση. Εμείς πάλι καθόλου!

David Beckham

Κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και ποζάρει για σειρά εσωρούχων που υπογράφει σχεδιαστικά εκείνος. Από τον Αύγουστο καμία δεν μπορεί να ξεχάσει τις sexy πόζες του τις οποίες μάλιστα αιτιολόγησε και ο ίδιος: "Καθ'ολη τη διάρκεια του shooting σκεφτόμουν ότι ήμουν μόνος στο σπίτι και απλά άφησα τις εκφράσεις του σώματός μου ελεύθερες". Τυχερή η Victoria!

Scott Eastwood

Είναι 27 χρονών. Γιος ενός εκ των πιο σέξι αρσενικών του Hollywood, Clint Eastwood. Έχει κληρονομήσει από τον πατέρα του τα καλά του γονίδια αλλά και το μικρόβιο της υποκριτικής. Κάνει τα πρώτα του βήματα στον κινηματογράφο και μέσα στο 2013 τον προσέξαμε περισσότερο. Και αργήσαμε!

Hugh Jackman

Ο Αυστραλός ηθοποιός που πρωταγωνίστησε και σκηνοθέτησε το Wolverine είναι ένας άντρας που θέλουν όλες οι γυναίκες! Τα μπράτσα του φυσικά είναι αξιοπρόσεκτα αλλά αυτό που εμάς μας έκανε "κλικ" μέσα στη χρονιά που πέρασε είναι η beauty συμβουλή που μας έδωσε με αφορμή ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε. 
\

Chris Pine

Ο 32χρονος ηθοποιός πρωταγωνιστεί στο "Star Trek Into Darkness". Οι φωτογραφίσεις και οι συνεντεύξεις λοιπόν την χρονιά που μας πέρασε ήταν πολλές. Αυτό που κρατάμε, για ευνόητους λόγους, είναι αυτό που δήλωσε στην Ellen DeGeneres όσον αφορά τις γυναίκες: "Πιστεύω ότι αφού περάσει η αρχική έλξη και ο πόθος θα πρέπει να υπάρχει κάτι για να σε αιχμαλωτίσει και αυτό είναι η εξυπνάδα και το χιούμορ". Καλά τα λες Chris!

Bradley Cooper

O πρωταγωνιστής του Hangover έκανε στην εκπνοή του χρόνου μία φοβερή φωτογράφιση για το τεύχος Ιανουαρίου του περιοδικού GQ. Δεν τον προσέξαμε όμως μόνο για τα υπέροχα γαλάζια μάτια του αλλά και για όσα είπε στην συνέντευξη. Μίλησε ανοιχτά για τα δύσκολα χρόνια που πέρασε και τη μάχη που έδωσε για να ξεπεράσει τον εθισμό του στο αλκοόλ και στα ναρκωτικά. “Η δουλειά μου είχε γ… εντελώς. Αυτό που μου έμαθε η ζωή, είναι ν΄αποδέχομαι αυτό που είμαι, και έπειτα ο,τι είναι να γίνει θα γίνει", είπε ανάμεσα σε άλλα. Τα πρώην "κακά" παιδιά μας αρέσουν λίγο παραπάνω λοιπόν!

Justin Timberlake

Ναι, μας αρέσει εμφανισιακά πάντα! Πέρυσι όμως ήταν η χρονιά του! Ή τουλάχιστον μία από τις καλύτερες αφού διακρίθηκε σε μουσικά βραβεία, συμμετείχε σε διαφημιστικά, έκανε επιτυχημένες συναυλίες, έβγαλε νέα album, πήρε μέρος σε ταινίες και βρήκε χρόνο να κάνει reunion με τους ‘NSYNC για τα VMA αλλά και να γυρίσει τον κόσμο με τον κολλητό του Jay Z. Μας αρέσει ακόμα, γιατί είναι τόσο ερωτευμένος με τη γυναίκα του Jessica Biel που μέχρι και γυμναστική κάνουν μαζί!

Ashton Kutcher

Λίγο το διαζύγιό του με την Demi Moore, Λίγο η σχέση του με την Mila Kunis κατάφερε να είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της και αυτής της χρονιάς. Ένας λόγος παραπάνω όμως ήταν η κυκλοφορία της ταινίας "Jobs" όπου υποδύεται τον θρύλο της νέας τεχνολογίας Steve Jobs. ΔΕν θα μπορούσε να μην μπει όμως στη λίστα γιατί είναι και η αιώνια αδυναμία της συντάκρτιάς μας, Εβίτας Τσιλοχρήστου!

Jake Gyllenhaal

 Μας έκανε εντύπωση πέρυσι όταν τον είδαμε στο κόκκινο χαλί 9 κιλά λιγότερο, απαρνήθκε τα κάλλη του για τις ανάγκες της ταινίας Nightcrawler στην οποία υποδύεται έναν πεινασμένο και ταλαιπωρημένο ρεπόρτερ. Να, μας έβγαλε την ανάγκη να τον προστατέψουμε και να τον ταΐσουμε !

James Franco

Είναι από τα πιο εργατικά παιδιά του Hollywood και δεν το λέμε εμείς αλλά η λίστα με τις ταινίες του  στο imdb. Μέσα στο 2013 απέκτησε το δικό του αστέρι στην φημισμένη Walk of Fame και αναμφισβήτητα έλαμψε μέσα από τις συμμμετοχές του στις τανίες Wizard of Oz, This Is the End, Good People, Lovelace. Όλα αυτά μέσα στην ίδια χρονιά και να προσθέσουμε και τις σκηνοθετικέ ςτου απόπειρες αλλά και την συγγραφική του προσπάθεια. Go Franco!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αποστόλης Τότσικας

Μας έχει κάνει να μένουμε τα απογεύματα σπίτι για να τον δούμε να υποδύεται τον Σήφη στη νέα καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 "Μπρούσκο". Οι φανατικές των social media τον απολαμβάνουν και μέσα από τον φωτογραφικό φακό της αγαπημένης του, Ρούλας Ρέβη σε πιο προσωπικές του στιγμές. Αποστόλη "σωραίος"!

Δημήτρης Λαγιόπουλος

Είναι από τα πιο όμορφα αγόρια του ελληνικού μόντελινγκ και χωρίς να είναι καθόλου ψώνιο, με διθνείς συνεργασίες που διαδέχονται η μία την άλλη. Ο Έλληνας fashion icon που είχε την χαρά και την τιμή να κάνει πασαρέλα σε show του Armani έγινε για λίγο ο "δικός" μας Δημήτρης.

Σάκης Ρουβάς

Έγινε ξανά μπαμπάς, πήρε βραβεία, έβγαλε νέα τραγούδια, έγινε γραμματόσημο, συμμετείχε σε διαφημιστικά, έκανε live εμφανίσεις, παρουσίασε τους Ήρωες και κέρδισε το μεγαλύτερο στοίχημα της καριέρας του αναβαίνοντας στο θεατρικό σανίδι με τις Βάκχες. Βέβαια και χωρίς όλα αυτά, για μας, είναι απλά ο Σάκης και έχει διαρκείας για αυτή τη λίστα! Μεγαλώνοντας γίνεται καλύτερος…