24 Δεκ 2013

Party Look: Iδέες από τα top looks επώνυμων Ελληνίδων

Δέσποινα Βανδή, Φαίη Σκορδά. Κατερίνα Καινούργιου, Έλενα Παπαβασιλείου και άλλες Ελληνίδες celebs σου δίνουν ιδέες για τα πιο εντυπωσιακά x-mas outfits.

Πώς μπορείς να φορέσεις το σακάκι; Τι παλτό να προτιμήσεις; Πώς φοριούνται τα animal print παπούτσια; Ιδού οι απάντησεις...



Το rock print: Μην διστάσεις να κάνεις την διαφορά επιλέγοντας για τις βραδινές σου εξόδους statement κομμάτια, όπως μια φούστα με πολλά χρώματα. Κράτα το υπόλοιπο outfit σε μια ισορροπία, επιλέγοντας την μονοχρωμία. 
 


Η full skirt: Κολακεύει τους περισσότερους σωματότυπους και δίνει αυτόματα έξτρα πότνους στυλ. Αν θέλεις, η εμφάνισή σου να είναι ultra stylish, συνδυάσέ την με ένα girlie πουκάμισο και peep toe παπούτσια.
 


Η παγιέτα: Το κατεξοχήν γιορτινό υλικό που κοσμεί όλα τα εορταστικά φορέματα. Δώσε προσοχή στα χρώματα, το ύφος του φορέματος αλλά και την «λάμψη». Tip: Οι γήινοι τόνοι και τα ήσυχα αξεσουάρ αφήνουν ένα τέτοιο κομμάτι να αναδειχθεί με τον καλύτερο τρόπο.
 



Το κόκκινο φόρεμα: Αναρωτιόμαστε, λείπει από καμία ντουλάπα; Και αν ναι, τότε φρόντισε να αποκτήσεις ένα, γιατί όπως και να είναι, σίγουρα θα σε κάνει να ξεχωρίσεις. Μαύρα παπούτσια και ασημένια αξεσουάρ θα αποτρέψουν τις ανεπιθύμητες παρομοιώσεις.
 


To leather παντελόνι: Για να αποφύγεις την ροκ διάθεση με την οποία είναι συνυφασμένο, συνδύασέ το με girlie αξεσουάρ, φίνα και αέρινα κομμάτια αλλά και την δαντέλα, που θα το απογειώσει.
 



Leather παντελόνι (ξανά, σε σέξι version): Αν, από την άλλη, θέλεις να είσαι σέξι και να αναδείξεις το καλογυμνασμένο σου κορμί, μην διστάσεις να δείξεις λίγο παραπάνω δέρμα, φορώντας κομμάτια με τολμηρά κοψίματα.
 


Για τις ρομαντικές: Ένα φόρεμα σε ροζ παστέλ απόχρωση που τονίζει την μέση και καλύπτει όλα τα «επίμαχα» σημεία είναι η ιδανική επιλογή για τις ρομαντικές οικοδέσποινες.
 



Τα statement παπούτσια: Πώς θα κάνεις το απλό μικρό μαύρο φόρεμά σου να ξεχωρίσει; Με μια μικρή πινελιά animal print, την απόλυτη τάση της σεζόν. Αν δεν τολμάς ένα ζευγάρι παπούτσια, εμπλούτισε με αξεσουάρ.
 


Η δαντέλα: Μεταμορφώνει με έναν μαγικό τρόπο κάθε εμφάνιση, ακόμα και όταν βρίσκεται μόνο σε λεπτομέρειες.
 



Το μπορντό: Αποτελεί το χρώμα του φετινού χειμώνα και όχι άδικα. Κολακεύει τις καστανές, ενώ συνδυάζεται άψογα με το χρυσό. Tip: Μην διστάσεις να συνδυάσεις 2 κομμάτια του ιδίου χρώματος, αρκεί να μην έχουν μεγάλη χρωματική διαφορά.
 



Το τούλι: Αν είσαι έστω και λίγο παιχνιδιάρα, γιατί να μην το φορέσεις; Μια τούλινη φούστα είναι ιδανική για τέτοιες ημέρες για funky βραδινές και -σίγουρα- ξεχωριστές εμφανίσεις!
 



Το χρώμα: Και γιατί να περιοριστείς; Ξέφυγε από την κανονικότητα και μην φορέσεις μαύρο, κόκκινο ή γκρι. Βάλε χρώμα στις γιορτινές σου ημέρες με πολύχρωμα ρούχα και έντονα color blocking.
 



Το παστέλ παλτό: Αν δεν πρόκειται να κάτσεις καθόλου στο σπίτι σου αυτές τις ημέρες επένδυσε σε ένα κομψό παλτό που θα απογειώσει κάθε σου εμφάνιση. Το παστέλ ταιριάζει απόλυτα με τα ανοιχτά χρώματα και δίνει έξτρα πόντους στυλ.
 



Το pencil φόρεμα: Η επιτομή του στυλ, φορεμένη από μια γυναίκα που λατρεύει τις καμπύλες και το σώμα της. Η τάση το θέλει φορεμένο με booties για uptodated εμφανίσεις και με εντυπωσιακά χτενίσματα. 
 



Το μεταλλικό κολάν: Αν επιλέγεις να ντύνεσαι με ρούχα που βρίσκονται σε κάθε γκαρνταρόμπα, ορίστε τι θα βάλεις. Ένα t shir, ένα σακάκι, μαύρες γόβες και το μόνο που πρέπει να πάρεις είναι ένα εντυπωσιακό κολάν-παντελόνι! Έτοιμη!
 



Το μικρό-μαύρο-strapless-leather φόρεμα: Συνδυάζει όλες τις τάσεις της σεζόν και τα χαρακτηριστικά του ιδανικού φορέματος. Άφησε τα μαλλιά σου ανέμελα και «στολίσου» με εντυπωσιακά κοσμήματα.
 



Η pencil φούστα: Η επιλογή αυτή είναι για εσένα που σου αρέσει να είσαι κομψή χωρίς υπερβολές λόγω εορτών. Εντυπωσιακά παπούτσια και statement necklaces συμπληρώνουν ιδανικά το outfit.
 


Το σακάκι ριγμένο στους ώμους: Επειδή το κρύο είναι τσουχτερό αλλά δεν του επιτρέπουμε να μας χαλάσει το στυλ, ορίστε ένας τρόπος να φορέσεις το σακάκι χωρίς να «τσαλακώσεις» την επίσημη εικόνα σου.
 
Βασιλική Καρανζογιάννη