15 Δεκ 2013

ΜΕΣ ΤΑ ΚΕΦΙΑ Η ΑNGELINA JOLIE: Δείτε τη να βγάζει selfies φώτο με τους θαυμαστές της!

ΜΕΣ ΤΑ ΚΕΦΙΑ Η ΑNGELINA JOLIE: Δείτε τη να βγάζει selfies φώτο με τους θαυμαστές της!Τα… «πάνω» της έχει πάρει αυτό το διάστημα η Angelina Jolie, μιας και τόσο κεφάτη και χαμογελαστή… έχουμε καιρό να τη δούμε!
jo1.jpg
Η 38χρονη ηθοποιός, πέρασε δύσκολα το τελευταίο διάστημα. Εκτός από τη διπλή μαστεκτομήστην οποία υπεβλήθη, φήμες την ήθελαν να περνά κρίση στη σχέση της με τον Brad Pitt, λόγω τηςμεγάλης απόστασης, αφού η Angie αυτό το διάστημα βρίσκεται στην Αυστραλία, για τα γυρίσματα της νέας της ταινίας «Unbroken».
jo2.jpgjo3.jpg
Μια επίσκεψη όμως του 49χρονου ηθοποιού στην Αυστραλία, ήταν ικανή να την… ανανεώσει για τα καλά!
jo4.jpg
Όπως θα δείτε και στο φωτορεπορτάζ, οι παπαράτσι την τσάκωσαν το πρωί της Πέμπτης στα γυρίσματα της ταινίας, την ώρα που σκηνοθετούσε τους ηθοποιούς.
jo5.jpg
Το χαμόγελο της έφτανε μέχρι τ΄αυτιά, και σαν να μην έφτανε αυτό, σταμάτησε κάποια στιγμή από τη δουλειά, προκειμένου να βγάλει αναμνηστικές φωτογραφίες με τους fans της.
jo6.jpg
Άρχισε τις selfies φώτο η Angelina, και δεν σταμάτησε να ποζάρει παρέα με τον κόσμο που είχε στηθεί για μια φώτο μαζί της.
jo7.jpg
Αφήστε που ήταν από τις λίγες φορές που η Angie δεν ήταν ντυμένη στα μαύρα, αλλά έβαλε και ένα γκρι… ανοιχτόχρωμο μπλουζάκι!
jo8.jpg

Θαύματα κάνει ο Brad!