15 Δεκ 2013

Με βάση την… Eurovision ο γάμος της Έλενας Παπαρίζου

Με βάση την… Eurovision ο γάμος της Έλενας Παπαρίζου
Κουφέτα θα μας φέρει το 2014, με την Έλενα Παπαρίζου και τον Ανδρέα Καψάλη να μην μετρούν αντίστροφα για τον γάμο τους, αλλά με βάση… την Eurovision!
Ζώντας κάτω από την ίδια στέγη εδώ και μήνες και με τον μηχανικό να έχει ήδη κάνει πρόταση γάμου στην τραγουδίστρια, το ζευγάρι κάνει σχέδια για το «μεγάλο» βήμα.
«Θέλουν ο γάμος τους  να γίνει στα τέλη της Άνοιξης ή στις αρχές του Καλοκαιριού», λέει πρόσωπο από το περιβάλλον της Έλενας, επισημαίνοντας πως η ακριβής ημερομηνία θα εξαρτηθεί από το πώς θα τα πάει η τραγουδίστρια στην «κούρσα» για την εκπροσώπηση της Σουηδίας στην Eurovision.
Όπως προστάζουν τα ήθη και τα έθιμα θα γίνει ο γάμος, σύμφωνα πάντα με το ίδιο πρόσωπο. Ιδανικά, η Έλενα θα ήθελε να γίνει ο γάμος στο χωριό από το οποίο κατάγεται, την Οξιά Καρδίτσας, αν και δεν αποκλείεται η τελετή να γίνει στην Αίγινα, την γενέτειρα του Ανδρέα, ή την Αθήνα.
Η τελική απόφαση για την ημερομηνία και τον τόπο δεν έχει ληφθεί, καθώς το ζευγάρι έχει να αντιμετωπίσει και έναν «πονοκέφαλο» σχετικά με τους καλεσμένους: βλέπεις, ο Ανδρέας έχει έναν αδερφό στη Βραζιλία και η Έλενα συγγενείς στη Σουηδία…