30 Δεκ 2013

Dancing With The Stars Όσα έγιναν στο δέκατο live show

Dancing With The Stars
To Dancing With The Stars επέστρεψε στον ΑΝΤ1 για ακόμα ένα βράδυ Κυριακής με το δέκατο κατά σειρά live show του φετινού κύκλου και το τελευταίο για το 2013.

Η οικοδέσποινα του show, Δούκισσα Νομικού, εμφανίστηκε στο πλατό φορώντας μια εντυπωσιακή τουαλέτα σε χρυσο-ασημί απόχρωση. Μετά την πρώτη «καλησπέρα» προς το τηλεοπτικό κοινό, η διάσημη παρουσιάστρια καλωσόρισε την κριτική επιτροπή, Αλέξη ΚωστάλαΓκαλένα ΒελίκοβαΓιάννη Λάτσιο και Κάτια Δανδουλάκη. 

Στο δέκατο live οι παίκτες κλήθηκαν να παρουσιάσουν δύο χορογραφίες: οι άνδρες συμμετέχοντες κλήθηκαν να χορέψουν quick step, οι γυναίκες salsa και ύστερα οι συμμετέχοντες χωρισμένοι σε δύο ομάδες κλήθηκαν να παρουσιάσουν μια ομαδική χορογραφία paso doble.
Αναλυτική Βαθμολογική Κατάταξη

1. Κλέλια Πανταζή & Παύλος: 36 + 37 = 73 βαθμοί
2. Ησαΐας Ματιάμπα & Μαρία: 35 + 37 = 72 βαθμοί
3. Κατερίνα Στικούδη & Ηλίας: 36 + 34 = 70 βαθμοί
4. Μιχάλης Μουρούτσος & Άννα: 35 + 34 = 69 βαθμοί
5. Μαίρη Συνατσάκη & Yuri: 28 + 37 = 65 βαθμοί
6. Λάκης Γαβαλάς & Αναστασία: 26 + 34 = 60 βαθμοί  

Το νικητήριο ζευγάρι της βραδιάς

Χωρίς αποχώρηση έκλεισε το δέκατο live show του Dancing With The Stars, αναδεικνύοντας όμως παράλληλα ως νικητές της βραδιάς την Κλέλια Πανταζή και τον παρτενέρ της, Παύλο Μανογιαννάκη. Έτσι, το συγκεκριμένο ζευγάρι στο ενδέκατο live και πρώτο για τη νέα χρονιά θα τεθεί εκτός συναγωνισμού στη διαδικασία της αποχώρησης.