30 Δεκ 2013

Τόνια Σωτηροπούλου Επιβεβαιώνει τον χωρισμό με τον Αλεξάνδρου & απαντάει στις φήμες

Τόνια Σωτηροπούλου
Η Τόνια Σωτηροπούλου μίλησε στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» για τον χωρισμό της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, αλλά και τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν πρόσφατα σχετικά με την προσωπική της ζωή. 

Για τη σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, η γνωστή ηθοποιός ανέφερε: «Ο Δημήτρης είναι ένας πολύ διακριτικός άνθρωπος και επομένως όλο αυτό ήταν πολύ δύσκολο, κυρίως για εκείνον. Έχει το θάρρος της γνώμης του κι αυτό που τον ενοχλεί θα το πει. Το καλοκαίρι για παράδειγμα έδειξε την ενόχλησή του στους φωτογράφους που ήταν συνεχώς στα πόδια μας για να μας απαθανατίζουν. Από αυτήν την άποψη πιστεύω ότι με προστάτευσε, κάνοντας το καλύτερο που μπορούσε και γι\' αυτό τον εκτιμώ πολύ-κι ας μην είμαστε μαζί εδώ και αρκετούς μήνες».

Όσο για τις νέες σχέσεις που αρκετά δημοσιεύματα της χρέωσαν, η Τόνια Σωτηροπούλου ξεκαθάρισε: «Σαφώς και δεν ισχύουν όλα αυτά. Το ότι βγαίνω με φίλους πηγαίνοντας σε κάποιο θέατρο δεν σημαίνει ότι τρέχει κάτι παραπάνω. Ομολογώ ότι όλα αυτά με κάνουν να αισθάνομαι εξαιρετικά άσχημα γιατί αποκλίνουν πολύ από την εικόνα που έχω εγώ για μένα στο μυαλό μου».