24 Δεκ 2013

Πώς να βάλουμε το κόκκινο κραγιόν σωστά την ημέρα του ρεβεγιόν!


Πώς να βάλουμε το κόκκινο κραγιόν σωστά την ημέρα του ρεβεγιόν!
Το κόκκινο είναι must αυτές τις γιορτινές ημέρες μιας και στα ρεβεγιόν, ντυνόμαστε με τα πιο ωραία ρούχα και θέλουμε το μακιγιάζ μας να είναι εντυπωσιακό. Οι περισσότερες από εμάς επιλέγουμε να βάλουμε κόκκινο κραγιόν!
Πώς όμως θα κάνει τα χείλη μας σαρκώδη και θα ταιριάζει με το υπόλοιπο μακιγιάζ που έχουμε κάνει;
Σας παρουσιάζουμε μερικές πολύτιμες συμβουλές που αν τις ακολουθήσετε, θα λάμψετε τη γιορτινή βραδιά.
• Καταρχήν δεν θα πρέπει να βαφτείτε πολύ, αν επιλέξετε αυτό το χρώμα. Όσο πιο ανοιχτές είστε στο δέρμα, τόσο πιο πολύ ξεχωρίζουν τα κόκκινα χείλη. Κατά προτίμηση στα μάτια μπορείτε να βάλετε μάσκαρα και στα μάγουλα ένα απαλό ρουζ σε ροζ απόχρωση.
• Τα κόκκινα κραγιόν από τη φύση τους τείνουν να απλώνονται πολύ. Έτσι, θα πρέπει να κάνετε πρώτα το περίγραμμα των χειλιών σας και μετά να το βάλετε.
• Θα πρέπει να κάνετε σωστή επιλογή του κόκκινου χρώματος, ώστε να ταιριάζει με την επιδερμίδα σας. Αν αυτή είναι προς το ροζ τότε προτιμήστε μοβ αποχρώσεις. Αν είναι πιο ωχρή διαλέξτε κραγιόν σε πιο θερμές αποχρώσεις.
• Βέβαια στην περίπτωση που έχετε μία απόχρωση κόκκινου κραγιόν, μην στενοχωριέστε. Μπορείτε να το βάλετε στα χείλη σας και στην συνέχεια με πινελάκι να το αναμείξετε και με άλλο χρώμα.
• Τα χείλη όπως θα έχετε παρατηρήσει, όσο μεγαλώνετε τόσο πιο πολύ στενεύουν. Έτσι θα πρέπει να αποφύγετε τα σκούρα χρώματα. Οι πιο ανοιχτές αποχρώσεις τα δείχνουν πιο σαρκώδη.