30 Δεκ 2013

Ποια ζώδια ευνοούνται για εργασία στο εξωτερικό

Διανύουμε την δύσκολη εποχή της οικονομικής κρίσης και η εύρεση εργασίας έχει γίνει μία εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση … 

Ποια ζώδια είναι τολμηρά και ρισκάρουν να αναζητήσουν μία καλύτερη τύχη σε μία ξένη χώρα; 
Ποιοι δειλιάζουν να φύγουν μακριά από την πατρίδα τους και τι τους τρομάζει σε αυτή την επιλογή;
Ποια ζώδια θα πάρουν την απόφαση να εργαστούν σε χώρα του εξωτερικού το 2014; 
Διάβασε το ζώδιο που σε ενδιαφέρει και πάρε όλες τις απαντήσεις που αναζητάς…:

ΚΡΙΟΣ
Ο μαχητής Κριός, λατρεύει τις προκλήσεις και του αρέσει να κυνηγά και να κατακτά νέα όνειρα, καινούργιους στόχους, έστω και αν χρειαστεί για κάποιο διάστημα να εγκαταλείψει την αγαπημένη του πατρίδα!
Γενικότερα, τον εξιτάρουν οι αλλαγές, αλλά  έχει και υψηλές προσδοκίες σχετικά με την πορεία της καριέρας του!
Δεν θα το πολυσκεφτεί, δεν θα δειλιάσει, δεν θα τον πιάσουν οι ανασφάλειές του, αλλά θα φροντίσει να αρπάξει άμεσα και γρήγορα μία καλή ευκαιρία που πιθανότατα θα του δοθεί για εργασία σε κάποια ξένη χώρα!
Με τον δυναμισμό, την αποφασιστικότητα αλλά και την ανθεκτικότητα που διαθέτει, μπορεί να ανταπεξέλθει με επιτυχία σε κάθε νέα συνθήκη.
Αρκετοί Κριού που γεννήθηκαν στο β΄δεκαήμερο του ζωδίου τους θα πάρουν το 2014 την μεγάλη απόφαση να αλλάξουν ριζικά τη ζωή τους και να ταξιδέψουν ή και αν μείνουν μόνιμα σε μία χώρα του εξωτερικού.
Ένα θετικό διάστημα για εύρεση εργασίας σε μία ξένη χώρα είναι ο Οκτώβριος και ο Νοέμβριος του 2014.

ΤΑΥΡΟΣ
Δεν βγάζεις εύκολα έναν Ταύρο από την ρότα της καθημερινότητάς του, από τα χούγια, τις συνήθειες, την ασφάλεια και την σταθερότητα.
Το ζώδιο του σταθερού σταυρού, δυσκολεύεται πολύ να κάνει μεγάλες αλλαγές στη ζωή
του και προτιμά να ακολουθεί τα σίγουρα και ασφαλή μονοπάτια. Ένας Ταύρος προτιμά να υπομένει, να περιμένει και να επιμένει στην εύρεση εργασίας στη χώρα του, παρά να κάνει ριζικές αλλαγές στη ζωή του!
Δεν προσαρμόζεται εύκολα σε διαφορετικές συνθήκες από αυτές που έχει μάθει να ζει και δεν του αρέσει να αποχωρίζεται και την οικογένειά του! 
Ωστόσο, αν ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι και δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά, τότε σίγουρα θα αποφασίσει να αναζητήσει ένα καλύτερο αύριο σε μία χώρα του εξωτερικού, αλλά θα προτιμήσει να κάνει το μεγάλο βήμα, παρέα με ένα πολύ αγαπημένο του πρόσωπο.
Με τον Δία να κινείται μέχρι τον Ιούλιο του 2014 στο ζώδιο του Καρκίνου, ο Ταύρος θα έχει την
ευκαιρία προτάσεων, συμφωνιών, μετακινήσεων και ταξιδιών … επομένως είναι πολύ πιθανό να δελεαστεί από τις προτάσεις που θα πέσουν στο τραπέζι.
Θετικό διάστημα για μία τόσο μεγάλη αλλαγή είναι από Ιανουάριο – Μάρτιο του 2014 και στη συνέχεια  ευνοείται σε όλη την διάρκεια του Νοεμβρίου!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Πετάει τη σκούφια του για ταξιδάκια, αλλαγές και νέες εμπειρίες ο φίλος μας ο Δίδυμος.
Είναι αλήθεια ότι ένα από τα μεγαλύτερα όνειρα που έχει στη ζωή του, είναι να ταξιδέψει, να γνωρίσει  πολιτισμούς, να έρθει σε επαφή με ανθρώπους που έχουν άλλη κουλτούρα και πράγματι του αρέσει και φλερτάρει πολύ με την ιδέα να ζήσει για κάποιο διάστημα της ζωής του στο
εξωτερικό!
Ακόμα και αν έχει ήδη κάποια μόνιμη εργασία στην Ελλάδα, σίγουρα θα εξετάσει την πιθανότητα να φύγει για κάποιο διάστημα σε μία ξένη χώρα…
Το αέρινο ζώδιο του μεταβλητού σταυρού, διψά για τέτοιου είδους εμπειρίες και όχι μόνο … έχει την ικανότητα να προσαρμοστεί πολύ εύκολα και γρήγορα σε μία άλλη χώρα.
Είναι γνωστό ότι ο επικοινωνιακός Δίδυμος είναι και γλωσσομαθής, επομένως δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα, ίσα – ίσα που θα αναπτύξει ακόμα περισσότερο τις γνώσεις και τις εμπειρίες του ! Ο Δίδυμος, ευνοείται περισσότερο κατά την διάρκεια του β΄εξαμήνου του 2014, όπου ο Δίας θα κινείται στο ζώδιο του Λέοντα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Λάτρης της οικογένειας αλλά και της πατρίδας είναι ο φίλος μας ο Καρκίνος, ο όποιος δένεται τόσο πολύ συναισθηματικά και δεν του περνά από το μυαλό να εγκαταλείψει τον τόπο στον οποίο γεννήθηκε και μεγάλωσε.
Δεν σκέφτεται αλλά ούτε και του αρέσει η ιδέα να φύγει μακριά από τη χώρα, το σπίτι και την οικογένειά του και μάλιστα είναι ικανός να αρνηθεί και μία πολύ καλή πρόταση που  μπορεί να του γίνει, γιατί δεν το σηκώνει η ψυχή του να τα εγκαταλείψει όλα!
Ωστόσο,  στην μοναδική περίπτωση που μπορεί να το σκεφτόταν και να έκανε το μεγάλο βήμα, είναι
μονάχα αν οι συνθήκες της ζωής του, του επέβαλαν ότι πρέπει να το κάνει, προκειμένου να αναθρέψει την οικογένειά του …
Σε αυτή την περίπτωση, θα έβαζε μπροστά το καλό της οικογένειας…
Κατά την διάρκεια του 2014, θα δοθούν ευκαιρίες στους Καρκίνους του β και του γ δεκαημέρου, εφόσον οι ίδιοι το επιθυμούν, να επεκτείνουν τους επαγγελματικούς τους ορίζοντες σε μία ξένη χώρα!

ΛΕΩΝ
Μπορεί να του αρέσει το εξωτερικό, να θέλει να ταξιδεύει και να γνωρίζει νέες τοποθεσίες, να τον εξιτάρουν οι νέες εμπειρίες και γενικότερα να θέλει να είναι πρωτοπόρος, δημιουργικός αλλά και πάντα πρώτος, όμως ο Λέοντας, δεν αφήνει εύκολα την Ελλαδίτσα του!
Σαν ζώδιο του σταθερού σταυρού που είναι, δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά με τις αλλαγές… συνήθως προτιμά να ρισκάρει στον τομέα του έρωτα και των οικονομικών και όχι τόσο στην καριέρα του!
Σαφώς κάνει όνειρα και σχέδια για την εξέλιξη της επαγγελματικής του πορείας, όμως προτιμά να εδραιωθεί και να σταθεροποιηθεί στην δουλειά του εντός των Ελλαδικών συνόρων!
Σε περίπτωση που δεχθεί μία νέα καλή πρόταση για εργασία στο εξωτερικό, είναι πολύ πιθανό να ενθουσιαστεί αλλά και να κάνει το μεγάλο βήμα, το ζήτημα είναι όμως ότι του είναι δύσκολο να μπορέσει να προσαρμοστεί σε νέα δεδομένα!
Κατά την διάρκεια του 2014, με τον Ουρανό να είναι στο ζώδιο του Κριού, πολλά από τα  Λιοντάρια που γεννήθηκαν στο β’ δεκαήμερο θα τολμήσουν να κάνουν μία ριζική αλλαγή ή θα δεχθούν μία απρόσμενη ευκαιρία από το εξωτερικό.  
Παράλληλα ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού μέχρι και τα μέσα Ιουλίου του 2014, θα ωθήσει πολλά λιοντάρια να ταξιδέψουν, να συμφωνήσουν και να δραστηριοποιηθούν σε θέματα που αφορούν την καριέρα τους!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αν και συντηρητικός αλλά και παραδοσιακός στον τρόπο ζωής, σκέψης αλλά και δράσης, ο Παρθένος πάντα αναζητά τις καλύτερες ευκαιρίες για την προσωπική του πρόοδο και γενικότερα για την καριέρα του!
Ο στόχος του είναι να καταξιωθεί επαγγελματικά, να δημιουργήσει στη ζωή του τις κατάλληλες συνθήκες που θα του διασφαλίσουν μία σταθερή επαγγελματική πορεία προς την επιτυχία.
Ο Παρθένος ανήκει στον μεταβλητό σταυρό, αυτό σημαίνει ότι μπορεί πολύ εύκολα να κάνει αλλαγές στη ζωή του και να προσαρμοστεί γρήγορα σε αυτές!
Με στοιχείο του τη γη, μελετά συγκροτημένα πάντα τις προτάσεις και τις ευκαιρίες που του δίνονται στον τομέα της καριέρας του και μπορεί να μην τον ενδιαφέρουν τόσο πολύ τα πλούτη, θέλει όμως να έχει μία καλή επαγγελματική θέση!
Με Κυβερνήτη του τον Ερμή, ο Παρθένος είναι εύστροφος, επικοινωνιακός και μπορεί εύκολα να δικτυωθεί και να πραγματοποιήσει τις κατάλληλες συμφωνίες προς το συμφέρον του!
Το 2014, είναι μία χρονιά που δεν ενδείκνυται να πραγματοποιήσει μία τόσο ριζική αλλαγή, ωστόσο αν ένας Παρθένος επιθυμεί και έχει βάλει στα σκαριά να πραγματοποιήσει αυτό το βήμα, τότε ο Απρίλιος του δίνει αυτή την ευκαιρία …

ΖΥΓΟΣ
Ένας Ζυγός μπορεί να είναι αρκετά αναποφάσιστος ή να μην παίρνει μεγάλες και τρανές πρωτοβουλίες και αρκετές στιγμές να δίνει στους γύρω του την αίσθηση ότι είναι «δειλός»!
Στην πραγματικότητα όμως, η ζωή ενός Ζυγού είναι σαν ένα διασκεδαστικό πάρτι και ο ίδιος φροντίζει κάθε στιγμή να είναι μοναδική, απολαυστική αλλά και χαρούμενη…
Αντιδρά πολύ θετικά στη σκέψη να φύγει σε ένα μέρος του εξωτερικού, για να ανακαλύψει νέες
ομορφιές, για να εργαστεί κάτω από διαφορετικές συνθήκες  και για να γνωρίσει νέους ανθρώπους!  Ο Ζυγός είναι ο άνθρωπος που μπορεί εύκολα να περάσει καλά όπου πάει και αν έχει και ένα «δυνατό» κίνητρο ή ανθρώπους που θα τον ωθήσουν να τολμήσει να κάνει το βήμα προς την εργασία στο εξωτερικό, είναι βέβαιο ότι θα το κάνει, αλλά θα το απολαύσει κιόλας!
Κατά την διάρκεια του 2014, ο Ζυγός έχει την ευκαιρία να δραστηριοποιηθεί και να πάρει δυναμικά αποφάσεις που θα του αλλάξουν τη ζωή!
Ο Άρης θα βρίσκεται μέχρι και τον Ιούλιο στο ζώδιό του και σίγουρα δεν πρόκειται να κάτσει ήσυχος στα αυγά του, αλλά θα πάρει αποφάσεις, θα σηκώσει μανίκια και θα διεκδικήσει ένα καλύτερο αύριο – όπου κι αν είναι αυτό-!
Με τον Δία να βρίσκεται μέχρι το καλοκαίρι του 2014 στον 10ο οίκο του ωροσκοπίου του, δηλαδή στο ζώδιο του Καρκίνου, θα δεχτεί ευκαιρίες που θα αφορούν την επαγγελματική του επέκταση! 
Επομένως ένας Ζυγός, μπορεί εύκολα και με επιτυχία τη νέα χρονιά να κάνει μία μορφή επαγγελματικής αλλαγής, η οποία θα στεφθεί με μεγάλη επιτυχία, ακόμα και αν είναι μακριά από τηνπ πατρίδα του!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Δεν αλλάζει εύκολα τα χούγια και της συνήθειές του ένας Σκορπιός, παρόλο που έχει πολλά ψυχικά αποθέματα και ανεξάντλητο δυναμισμό!
Μπορεί να φλερτάρει συχνά με την ιδέα να φύγει μακριά από όλους και απ΄όλα, προκειμένου να βρει μία δουλειά στο εξωτερικό και να αναρριχηθεί στα επαγγελματικά του, στην πραγματικότητα όμως αυτά τα σχέδια παραμένουν τις περισσότερες φορές μόνο στη σκέψη του! 
Στην μοναδική περίπτωση που θα άρχιζε πιο σοβαρά να μελετά το ενδεχόμενο μετακίνησης του σε μία χώρα του εξωτερικού είναι αν ήταν μεγάλη ανάγκη από πλευράς οικονομικών ή στην περίπτωση που του ήταν αδύνατον να βρει μία δουλειά εδώ στην Ελλάδα…
Σε αυτή την περίπτωση λοιπόν, θα σκεφτόταν πολύ σοβαρά, μελετημένα και θα σχεδίαζε τα πάντα πριν κάνει το μεγάλο βήμα…
Ο Σκορπιός θέλει να είναι σίγουρος για ότι κάνει, επομένως αν πάρει την απόφαση να εργαστεί μακριά από την πατρίδα του, τότε θα μπορέσει να υποστηρίξει με τον καλύτερο τρόπο αυτή την επιλογή του και σίγουρα θα το παλέψει δυναμικά για να πετύχει!
Το 2014 με τον Δία να «σεργιανίζει» στον 9ο οίκο του, μέχρι τον Ιούλιο, ο Σκορπιός θα έχει ανοίγματα, ευκαιρίες και προτάσεις που σχετίζονται με το εξωτερικό … 
Οι προοπτικές λοιπόν θα υπάρξουν, εφόσον ο ίδιος το επιλέξει!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με κυβερνήτη του τον πλανήτη της τύχης και της επέκτασης, δηλαδή τον Δία, ο Τοξότης έχει ένα μεγάλο κίνητρο στη ζωή του:
Να αποκτήσει γνώσεις, εμπειρίες και δύναμη προκειμένου να επεκταθεί και να κατακτήσει τους στόχους του!
Λατρεύει τις εμπειρίες και τις προκλήσεις, τις οποίες και κυνηγά, ενώ παράλληλα τολμά να ρισκάρει, αφού έχει μεγάλο τσαγανό – είναι ζώδιο της φωτιάς-!
Σαν ζώδιο του μεταβλητού σταυρού, του αρέσουν οι αλλαγές, τις επιδιώκει, τις κυνηγά και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές!
Ο Τοξότης, είναι το πρώτο στη λίστα ζώδιο, που θέλει έστω και σε κάποια φάση της ζωής του να μείνει σε μία χώρα του εξωτερικού, να εργαστεί κάπου μακριά από την πατρίδα του, επιθυμεί να γνωρίσει την ιστορία, τον πολιτισμό, τις συνήθειες, τις συνθήκες και  τους ανθρώπους μίας ξένης
χώρας!
Παράλληλα του αρέσει πάντα να εξετάζει νέα ενδεχόμενα και εμπειρίες … αφού πάνω από όλα αυτό που μετράει στη ζωή για έναν Τοξότη είναι η εμπειρία !!!
Στο δεύτερο εξάμηνο του 2014, ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα – στον 9ο οίκο του ωροσκοπίου του Τοξότη- και για έναν ολόκληρο χρόνο θα του δώσει την τύχη, να έρθει σε επαφή με
ανθρώπους του εξωτερικού, να διαπραγματευτεί θέματα εργασίας και σπουδών στο εξωτερικό και γενικότερα ο Δίας στο Λέοντα θα του δώσει τα «φτερά» για να μπορεί να πετάξει προς την κορυφή της επιτυχίας…!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Όλοι γνωρίζουμε ότι η προτεραιότητα ενός Αιγόκερω, είναι η καριέρα του, την οποία την τιμά και δίνει μάχες για να την σταθεροποιήσει αλλά και για να μπορέσει να καταξιωθεί αλλά και  για να αναγνωριστεί.
Αγαπά την πατρίδα, την οικογένεια και τις ρίζες του, δεν τον εξιτάρει η ιδέα να εγκαταλείψει τις βάσεις του για να μείνει σε μία χώρα του εξωτερικού … ωστόσο οι φιλοδοξίες του που είναι μεγάλες,  μπορεί κάποια στιγμή της ζωής του να τον οδηγήσουν προς αυτή την επιλογή!
Ο Αιγόκερως θα φροντίσει πάντα να κάνει ότι καλύτερο για το μέλλον τόσο το δικό του, όσο και της οικογένειάς του.
Στην περίπτωση λοιπόν που διαπιστώσει ότι υπάρχει μία καλή επαγγελματική ευκαιρία, σε μία χώρα του εξωτερικού, που θα του εξασφαλίσει την επαγγελματική επιτυχία που προσμένει, τότε θα μπει στην διαδικασία να κάνει το μεγάλο βήμα και να μετακινηθεί σε μία άλλη χώρα.
Ωστόσο, τονίζουμε ότι ο Αιγόκερως θα έχει πάντα στην πίσω άκρη του μυαλού του, ότι εφόσον αποκτήσει τα επαγγελματικά εφόδια που του είναι απαραίτητα, ο επόμενος στόχος του θα είναι να επιστρέψει και πάλι πίσω στην Ελλάδα. 
Κατά την διάρκεια του 2014, δεν υπάρχουν μεγάλες αστρολογικές ενδείξεις  που φανερώνουν ότι ο Αιγόκερως θα ξεκινούσε την εργασία του σε μία χώρα του εξωτερικού. 
Ωστόσο από τις αρχές του 2014 ως και τον Ιούλιο, με τον Άρη να βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού, ο Αιγόκερως θα σηκώσει μανίκια και θα πέσει με τα μούτρα στη δουλειά, προκειμένου να κατακτήσει ηγετικό ρόλο στην καριέρα του – και αυτό είναι κάτι που θα το
καταφέρει-!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο τολμηρός, απρόβλεπτος και εκρηκτικός Υδροχόος, έχει κυβερνήτη του ζωδίου του τον Ουρανό, αυτό σημαίνει ότι παντού μπορεί αυτός ο άνθρωπος να βρίσκεται, για τον απλούστατο λόγο ότι του αρέσουν οι αλλαγές και τολμά στη ζωή του το ρίσκο!
Τον εξιτάρουν οι προκλήσεις και οι νέες προοπτικές, θέλει να βρίσκεται διαρκώς σε κίνηση και να αλλάζει τοποθεσίες, μέρη, σπίτια ακόμα και χώρα …
Ιδιαίτερα στην νεανική του ηλικία, θέλει πολύ να ταξιδέψει, να βρεθεί σε άλλα κράτη, να γευτεί
εμπειρίες που δεν θα μπορούσε να της ζήσει στην Ελλάδα…
Έτσι λοιπόν ο Υδροχόος, δεν «καίγεται» και τόσο πολύ για την επαγγελματική καταξίωση, αλλά αυτό που προσμένει και θέλει είναι να επεκτείνει τις γνώσει και τις εμπειρίες του.
Μέσα σε λίγες ώρες, χωρίς καν να το πολυσκεφτεί  θα βάλει μερικά ρούχα σε μία βαλίτσα και θα φύγει μακριά, χωρίς να πιεστεί ή να δειλιάσει!
Ο Υδροχόος μπορεί να φύγει σε μία ξένη χώρα, ακόμα και αν δεν έχει σιγουρέψει ότι βρήκε εργασία!
Το 2014 ο Υδροχόος είναι ο πρώτος στη λίστα των ζωδίων που θα ταξιδέψουν σε μία ξένη χώρα. 
Με τον Άρη να κινείται μέχρι τον Ιούλιο του 2014 στο ζώδιο του Ζυγού, στον 9ο οίκο του ωροσκοπίου του, είναι σίγουρο ότι θα πραγματοποιήσει ένα μακρινό ταξίδι, είτε θα πάρει και την απόφαση να μείνει σε ένα μέρος μακρινό....

ΙΧΘΥΣ
Εκτός από τα ταξίδια του μυαλού του, ο Ιχθύς θέλει να ταξιδεύει και στην πραγματικότητα… μαγεύεται όταν γνωρίζει νέες τοποθεσίες και πολιτισμούς και ναι θα μπορούσε να εργαστεί μόνιμα σε μία πόλη του εξωτερικού αρκεί να μπορούσε να βλέπει θάλασσα (ή έστω λίμνη ή ποτάμι)!
Ο Ιχθύς δεν μπορεί να ζήσει για πολύ μακριά από τα καταγάλανα νερά…
Μπορεί να είναι λίγο δειλός, αναποφάσιστος, όμως ένας Ιχθύς, μπορεί να προσαρμόζεται πιο
γρήγορα από κάθε άλλο ζώδιο!
Σαν ζώδιο του νερού που είναι, διατηρεί ένα ισχυρό συναισθηματικό δέσιμο με την πατρίδα του, όμως στον μεταβλητό σταυρό που ανήκει θέλει στη ζωή του να υπάρχει ροή και εξέλιξη …
Αν η δουλειά του είναι και καλλιτεχνική, τότε σίγουρα τίποτα δεν θα τον κρατούσε δέσμιο, προκειμένου να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να κάνει μία σπουδαία καριέρα!
Κατά την διάρκεια του 2014, δεν υπάρχουν οι αστρολογικές ενδείξεις για να μπορέσουμε να μιλήσουμε για εύρεση εργασίας στο εξωτερικό. 
Ωστόσο από τον Ιούλιο του 2014 , με τον Δία από το ζώδιο του Λέοντα, ο Ιχθύς θα αλλάξει την καθημερινότητα και την εργασία του και θα δεχτεί σημαντικές ευκαιρίες.

Πηγή: www.tsekouratoi.gr