25 Δεκ 2013

Ας ετοιμαστούμε για το ρεβεγιόν

ΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΒΕΓΙΟΝ 
Είναι καλύτερα να είμαστε έτοιμες από νωρίς. Ας μη συμβεί πάλι το γνωστό να ψάχνουμε τελευταία στιγμή για το τι θα βάλουμε, με ποια παπούτσια και πως θα είναι τα μαλλιά μας. Όσο πιο έτοιμες είμαστε τόσο νωρίτερα θα ετοιμαστούμε και τόσο πιο ωραία θα νιώθουμε για τις επιλογές μας. 

Βρήκα μερικές φωτογραφίες από διάσημες κυρίες που μας δίνουν χρήσιμες πληροφορίες για το πως μπορούμε να ταιριάξουμε τα ρούχα που έχουμε ήδη στη ντουλάπα μας και πως θα τα συνδυάσουμε με αξεσουάρ για να είμαστε χαρούμενες και ασφαλείς με την εικόνα μας.

013267 rvgn
Laura Bailey με ένα φόρεμα δαντέλα από τους Dolce & Gabbana και με μια χαλαρή χαλασμένη αλογοουρά. Αν διαλέξετε και εσείς δαντέλα, προσέξτε πόσο άνετη και μοντέρνα δείχνει εδώ με το σκούρο καλσόν.

023267 rvgn
Μπλούζα με παντελόνι. Γιατί όχι; Εδώ η Karlie Kloss με γούνινο τοπ και δερμάτινο παντελόνι.

033267 rvgn
Η Karolina Kurkova εδώ με ένα φόρεμα David Koma που εμένα δεν με τρελαίνει. Χρήσιμη πληροφορία για μας είναι η λευκή γόβα. Ναι. Και το χειμώνα.

043267 rvgn
Άνετο και ωραίο στυλ από την Jenna Lyons. Μεταλλικό φαρδύ παντελόνι, ένα απλό λευκό πουκάμισο και το Motorcycle Jacket.

053267 rvgn
Εντελώς Μπάρμπι με όλα χρυσά και λαμπερά η Kate Bosworth.

063267 rvgn
Η Gillian Zinser με Ladylike Dress και Cutout ψηλοτάκουνα. Χρήσιμη πληροφορία: Κανένα κόσμημα.

073267 rvgn
Υπέροχο φόρεμα σε midi μάκρος από την Elisa Sednaoui. Χωρίς πολλά αξεσουάρ. Φτάνει το κόκκινο που επιβάλλεται από μόνο του.

083267 rvgn
Η Kate Moss με το μύρο φόρεμα. Βέβαια το συγκεκριμένο είναι Sparkly, αλλά τη διαφορά κάνει το παλτό. Επίσης αν το αντέχετε μην βάλετε καλσόν.

093267 rvgn
Κλασσικό κοστούμι. Πάντα στιλάτο και κομψό θα σας κάνει περήφανες για την επιλογή σας. Η Angela Lindvall εδώ με ένα Alberta Ferretti tuxedo. Χρήσιμη πληροφορία είναι τα αυστηρά μαλλιά που ταιριάζουν με όλο το σύνολο.

103267 rvgn
Η Julia Restoin Roitfeld με μαύρο μάξι φόρεμα (σταθερή αξία για ρεβεγιόν) και από πάνω ένα μπουφάν με print. Μπορείτε να διαλέξετε και το αγαπημένο σας Motorcycle Jacket.

113267 rvgn
Εδώ είμαστε. Μου αρέσει πολύ η Olivia Palermo με το φόρεμα της με παγιέτες. Το μήκος στο γόνατο κάνει το σύνολο τόσο classy. Τα μαλλιά μαζεμένα είναι πάντα μια στιλάτη επιλογή. 

123267 rvgn
Η Keira Knightley με φορεματάκι μπαλαρίνας που δείχνει να ταιριάζει απόλυτα με το καθημερινό παλτό της. 

http://www.marymary.gr