26 Δεκ 2013

Αστρολογικές Προβλέψεις

Γενικό Προφίλ για όλα τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου.
Χωρίς εξάσκηση τίποτε δεν μπορούμε να καταφέρουμε, ενώ με την εξάσκηση μπορεί να ξεπεραστεί κάθε εμπόδιο.
ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Νιώθετε ότι χρειάζεται να αναβαθμίσετε μια κατάσταση, κρατώντας κάποιες αποστάσεις. Φροντίζετε πάντως για όλους και για όλα και αυτό σας βοηθάει αυτό το τελευταίο διάστημα να κρατήσετε κάποιες ευαίσθητες ισορροπίες.
Έρωτας: Η πιθανή μετακίνηση μέσα σας για μια σχέση η οποία δεν έχει αρχή και τέλος πιθανόν να επιφέρει ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα, που στην αρχή μπορεί να σας φοβίσει αλλά τελικά είναι για το καλό σας. Κυρίως αν σχετίζεστε με Ζυγό, Αιγόκερω.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει μια καινούργια προοπτική η οποία έχει πάρει μορφή μέσα σας. Εσάς το μόνο που σας μένει είναι να την υλοποιήσετε άμεσα.
ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Μετράτε και ζυγίζετε τα πράγματα και για να μην γίνετε βαρετοί ή ακόμα και δεδομένοι ασχολείστε με τα θέλω των άλλων, ώστε να δημιουργηθεί ισορροπία. Μερικοί έχετε ταλέντο στη μουσική ή την καλλιτεχνία και πιθανόν να σας βγει στην επιφάνεια άμεσα.
Έρωτας: Αυτόν τον καιρό νιώθετε αρκετά διχασμένοι ή ακόμα και αναστατωμένοι, κυρίως οι γεννημένοι στο τέλος του πρώτου δεκαήμερου. Θέλετε να κάνετε κάτι πολύ τολμηρό που να δείχνει τα συναισθήματά σας και κυρίως να δίνει το προσωπικό σας στίγμα, το οποίο τώρα αρχίζετε να ανακαλύπτετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Παρόλο που προσπαθείτε να ηρεμήσετε αυτές τις ημέρες και να μην σκέφτεστε και πολλά πράγματα, σίγουρα θα στροβιλίζει στο μυαλό σας μια συνεργασία η οποία μπορεί να σας ανησυχεί για το τι μέλλει γενέσθαι.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Η θετική ροή των πραγμάτων σας βοηθάει να οριστικοποιήσετε κάτι μέσα σας που αφορά και το κοινωνικό σας κομμάτι, μερικές φορές και την άμεση προσωπική επαφή. Πάντως, αυτή την περίοδο όλο και κάτι γίνεται και μπαίνετε στο πλαίσιο και, από την άλλη, υπάρχει κάτι σαν ιδέα που σας ωθεί να κάνετε τρέλες.
Έρωτας: Το ίδιο συμβαίνει και στην ερωτική σας ζωή. Είστε άνετοι όταν κάνετε διάφορα και προσπαθείτε να δείξετε ένα πρόσωπο πολύ απελευθερωμένο ή ακόμα και πολύ προχωρημένο σε ιδέες και απόψεις και από την άλλη βαθιά μέσα σας έχετε ανάγκη από το όριο και την απόλυτη εμπιστοσύνη.
Καριέρα & Οικονομικά: Συμβαίνουν διάφορες ανακατατάξεις τις οποίες δεν πρέπει να τις εμποδίσετε, γιατί έτσι συμπληρώνεται το πάζλ σε μια κατάσταση που εδώ και πολύ καιρό έχετε κουραστεί για να πετύχετε. Όμως, καλό είναι να λαμβάνετε υπόψη σας και τη γνώμη πιο έμπειρων ατόμων.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Η γενική σας εικόνα είναι πολύ έντονη και ανησυχητική μερικές φορές, γιατί έχετε κουραστεί ίσως να συμβιβάζεστε και να κάνετε τα ίδια και τα ίδια. Αυτό σας δίνει την ένταση να αλλάξετε όλα τα δεδομένα που σας ενοχλούν. Από το σπίτι μέχρι και τα πάντα γύρω σας.
Έρωτας: Είσαστε στα καρφιά γιατί όλο και κάτι δεν σας αρέσει. Εκτός από έναν Ζυγό ο οποίος δεν έχει καταφέρει μέχρι τώρα να σας δημιουργήσει ασφάλεια, γιατί είναι και ο ίδιος πολύ προβληματισμένος – όχι με εσάς αλλά με τον ίδιο. Οπότε θα πρέπει να κοιτάξετε και λίγο τον εαυτό σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Παρόλο που είναι ημέρες γιορτινές το μυαλό σας δουλεύει πυρετωδώς με στόχο να ξεπεράσετε κάποια θέματα, κυρίως τον τρόπο που τα χειρίζεστε μέσα σας. Θέλετε μερικές φορές να ξεσπάσετε για να κάνετε τη δική σας επανάσταση.
ΛΕΩΝ
Γενικά: Έχετε την διάθεση να είσαστε ανοικτοί και πολύ φιλικοί, αλλά όλο κάτι σας κρατάει που δεν σας αφήνει να έχετε την πληρότητα που έχετε ανάγκη. Όμως προσπαθείτε να τα τακτοποιήσετε όλα, δηλαδή και τα δικά σας να κάνετε αλλά και με τις υποχρεώσεις σας απέναντι στην οικογένεια ή σε ότι έχει για σας το ρόλο του «πρέπει».
Έρωτας: Εδώ είσαστε αρκετά ανοικτοί αλλά και ένα κομμάτι σας κρατάει μια επιφύλαξη, γιατί βαθιά μέσα σας δεν εμπιστεύεστε ακόμα ολοκληρωτικά. Η σχέση μ” έναν Αιγόκερω συνεχίζει να είναι δύσκολη για πολλούς από εσάς.
Καριέρα & Οικονομικά: Σκέφτεστε, σκέφτεστε και δεν βγάζετε κανένα αποτέλεσμα. Και κάτι καλό να έχει γίνει δεν μπορείτε να το δείτε γιατί είστε μέσα στο άγχος. Απλοποιήστε τα πράγματα περισσότερο για να έχουν μια καλύτερη ροή.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Είσαστε πολύ συγκρατημένοι γιατί θέλετε να δείξετε μ” έναν πρακτικό τρόπο στους άλλους τα συναισθήματά σας και αυτό ίσως να μην μπορείτε να το κάνετε ολοκληρωμένα. Πάντως αναστατώνετε την γκαρνταρόμπα σας προκειμένου να έχετε ένα αρμονικό συνδυασμό, γιατί τον τελευταίο καιρό δίνετε μεγαλύτερη σημασία γενικά στην εμφάνισή σας.
Έρωτας: Θέλετε να κάνετε κάτι το τελείως διαφορετικό για να ξεχωρίσετε και να συγκινήσετε το πρόσωπο που είσαστε μαζί ή ακόμα σας ενδιαφέρει και είναι όλα στα σκαριά. Τον μόνο που θα φοβίσετε με την αλλαγή της συμπεριφοράς σας θα είναι έναν Καρκίνο, γιατί δεν σας έχει συνηθίσει πολύ μαχητικό. Ο Ζυγός από την άλλη θα έρθει πιο κοντά σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Στο μυαλό σας έχετε χιλιάδες πράγματα γιατί τώρα μπαίνει μια καλή περίοδος, στην οποία μπορείτε να υλοποιήσετε σχέδια και να κάνετε συμφωνίες που θα σας πηγαίνουν περισσότερο.
ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Σας τρώει όλο κάτι από μέσα σας, μια βαθιά να αίσθηση ανικανοποίητου που δεν μπορείτε να εντοπίσετε την αιτία της. Η ζωή σας χρειάζεται μια γενική ανανέωση και το βλέπετε και εσείς οι ίδιοι. Κυρίως χρειάζεται να ζείτε την αλήθεια σας και όχι τα πρέπει. Σίγουρα θα έρθετε σε μεγάλες αντιφάσεις.
Έρωτας: Όσο πιο πολύ προσέχετε και λέτε τα πράγματα με το όνομά τους, τόσο περισσότερο θα καλυτερεύει μια σχέση που έχει περάσει δια πυρός και σιδήρου. Τον τελευταίο καιρό πάντως νιώθετε αναστάτωση γιατί πρόκειται να μπείτε σε ένα καλύτερο πλαίσιο.
Καριέρα & Οικονομικά: Αν αποφεύγετε έστω και να σκεφτείτε αυτά που θα έπρεπε να κάνετε και δεν τα έχετε κάνει, μάλλον δεν θα σας εξυπηρετήσει και πάρα πολύ. Το καλύτερο είναι να σταθείτε απέναντι στον εαυτόν σας μπροστά σε ένα καθρέπτη και να του πείτε τι ακριβώς θέλετε να κάνετε, γιατί είστε αρκετά δυναμικοί αλλά αναποφάσιστοι.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Θέλετε γενικά να ηρεμήσετε ή να βρεθείτε με άτομα που τα νιώθετε πολύ κοντά σας. Αυτό θα είναι το στίγμα σας για τις επόμενες ημέρες. Με τους φίλους σας και γενικά με μετακινήσεις και βόλτες θα είστε πολύ συγκρατημένοι και θα προτιμήσετε την παρέα με τους συγγενείς σας.
Έρωτας: Ανταποκρίνεστε μ” έναν ιδιαίτερο ρυθμό σε μια κατάσταση η οποία είναι πολύ θετική για σας, αλλά κάπου βαθιά μέσα σας νιώθετε και μια ανησυχία ή μερικές φορές σας καθηλώνει μια παράξενη διαίσθηση. Αυτά μάλλον είναι δικές σας προβολές πάνω σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, γιατί πάντα κάτι αρνητικό κουβαλάτε μέσα σας για να αντλείτε δύναμη από αυτό και για να έχετε με κάτι να βασανίζετε τον εαυτό σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε βάλει πλώρη για μεγάλα κατορθώματα τα οποία όμως θα πρέπει να έχουν και βάσεις στο έδαφος που πατάτε. Μερικοί από εσάς ίσως να σχεδιάζετε κάτι πολύ μυστικό και να μην το ανακοινώνετε ακόμα πουθενά.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Έχετε μια άνεση και μια διάθεση για φίλους και παρέα που το δείχνετε έντονα αφού καλείτε συνέχεια κόσμο σπίτι σας ή θέλετε να βρεθείτε έξω για να κάνετε τα δικά σας. Νέοι φίλοι και ενδιαφέροντα μπορεί να μπαίνουν συνέχεια στην ζωή σας αυτό το διάστημα.
Έρωτας: Έχετε γενικά μια καλή ανταπόκριση απέναντι στη σχέση σας. Το καλό με εσάς είναι ότι δεν πλήττει κανένας μαζί σας γιατί είσαστε χρυσωρυχείο νέων ιδεών και καταστάσεων.
Καριέρα & Οικονομικά: Προσπαθώντας να μαζευτείτε και να κοιτάξετε θετικά μπροστά σας, συγχρόνως υπάρχει κάτι που σας ξεμυαλίζει και σας κάνει και βλέπετε την πραγματικότητα εκεί έξω τελείως διαφορετική απ” ότι είναι.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Οι τρείς πλανήτες στο ζώδιο σας αφού μπήκε πλέον και ο Ερμής δεν σας αφήνουν αμέτοχους στο οποιοδήποτε παιχνίδι, γιατί παίρνετε θέση και είστε ενεργοί σε πολύ περισσότερα θέματα τα οποία δεν είναι και τόσο δύσκολα όσο νομίζετε. Πάντως θα κάνετε κάτι που θα προσπαθήσετε με κάποιο τρόπο να ξεφύγετε από τη μοίρα σας και την καθημερινότητα.
Έρωτας: Εδώ γίνονται πολλές αλλαγές. Τα καλά παιδιά που ήξεραν όλοι έχετε μπει μέσα σε ένα τρένο και κουνάτε τα μαντήλια. Κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο που κάνετε σημαντικές αλλαγές και τομές σε κάθε τι κατεστημένο ή επιβεβλημένο από τον χρόνο. Το θέμα είναι να πάρετε συναίσθημα και αυτό έχετε ανάγκη, οπότε θα κάνετε τα πάντα προκειμένου να νιώσετε ότι είστε τελικά καλά με ένα πρόσωπο που σας αγαπάει και σας σέβεται.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι παλιές φρουρές αλλάζουν και στη θέση τους μπαίνουν άλλες πιο δυναμικές, περισσότερο ανανεωμένες και με αέρα φρεσκάδας. Για αυτό και εσείς αναγκαστικά θα ακολουθήσετε το καινούργιο και όχι το δεδομένο.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Είστε γενικά αναστατωμένοι και κάπως περίεργα τοποθετημένοι όχι απαραίτητα άσχημα ή κακά. Απλά δεν θέλετε να γυρίσετε πίσω για κανέναν, αφού έχετε πάρει το δρόμο τον ανηφορικό. Άτομα που έχουν ιδέες ή τρόπο ζωής ελαφρώς διαφορετικό ή πρωτοποριακό, σίγουρα θα κινήσουν το ενδιαφέρον σας.
Έρωτας: Εδώ κάθε ημέρα συμβαίνουν μεγάλες αλλαγές. Και ο λόγος είναι ότι κάθε λίγο και λιγάκι σας παρουσιάζονται άτομα που θα μπορούσαν να σας ακολουθήσουν αλλά εσείς λέτε λίγο ακόμα μήπως και γνωρίσετε αυτόν που τελικά σας πάει γάντι. Πάντως καλά θα κάνετε να είσαστε όσο μπορείτε ανοικτοί και μην κρίνετε με την πρώτη ματιά. Οι υπόλοιποι που είστε μέσα σε σχέση προσπαθείτε να βρείτε νέο τρόπο επικοινωνίας και επαφής. Ο Καρκίνος έχει βάλει λυτούς και δεμένους να είστε μαζί.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κατά νου να πρωτοπορήσετε αλλά πάντα μέσα σε πλαίσια πολύ συντηρητικά. Πιθανόν να μη βρίσκετε αναγκαίο να μοιραστείτε τις ιδέες σας και τις πολύ προσωπικές σας θέσεις.
ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Έχετε ανάγκη κάπου να μαζευτείτε και να κάνετε γιορτές με την οικογένεια ή με πρόσωπα που είναι για σας πολύ αναγκαίοι γιατί σας κρατούν σταθερούς. Για αυτό θα είστε εσείς που θα κάνετε είτε το κάλεσμα είτε την επαφή.
Έρωτας: Έχετε θέμα με τις ισορροπίες γιατί δεν σας είναι εύκολο να είναι όλοι ευχαριστημένοι, παρόλο που θα το θέλατε πάρα πολύ. Ο Ζυγός έχει μπει σαν σίφουνας στη ζωή σας και δεν ξέρετε πως θα τον αντιμετωπίσετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Μην αναλώνεστε με πολλές συζητήσεις. Απλώς κάντε πράξη ότι και να σας έρθει στο κεφάλι στα όρια βέβαια του εφικτού. Το ζητούμενο είναι η πράξη και τίποτε άλλο.


Πηγή: www.fimes.gr