31 Δεκ 2013

Aστρολογικές Προβλέψεις

Γενικό Προφίλ για όλα τα ζώδια σήμερα Τρίτη 31 Δεκεμβρίου.
Όταν αγαπάς, δεν ξεχνάς τα λάθη του άλλου αλλά τα συγχωρείς.
ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Είστε πολύ θετικοί σε οτιδήποτε γίνετε, οπότε αντιμετωπίζετε με αισιοδοξία ακόμα και κάποιες δυσκολίες και κυρίως οικογενειακές που σας δημιουργούν αδιέξοδο.
Έρωτας: Μερικοί είστε σε ένα οριακό σημείο που σας πιέζει να βρείτε λύσεις. Είναι σαν να βλέπετε μπροστά στο μέλλον και αυτό σας αναγκάζει να φερθείτε δυναμικά και αποφασιστικά. Πάντως σήμερα θα είστε καλά σε οτιδήποτε αποφασίσετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Η τελευταία ημέρα του χρόνου θα είναι για σας αρκετά καλή γιατί θα δείτε με μεγάλη αγάπη το οτιδήποτε κάνετε. Αλλά χρειάζεται να οργανώσετε καλύτερα όλα τα σχέδια σας για να μην βρεθείτε προ απροόπτου. Η συνεργασία με την οικογένεια πιθανόν να προκύψει ξαφνικά.
ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Νιώθετε ότι έχετε διανύσει ένα μεγάλο ταξίδι και τώρα που τελειώνει εσείς πιστεύετε ότι δεν έχετε βρει ακόμα τον προορισμό σας γιατί χρειάζεστε να αποκτήσετε περισσότερες γνώσεις με στόχο την προσωπική σας εξέλιξη.
Έρωτας: Η ελευθερία και η εμπιστοσύνη είναι δυο έννοιες που χρειάζονται απαραίτητα να προστεθούν σαν στοιχεία στην προσωπικότητά σας και ο λόγος είναι ότι με αυτά θα απελευθερωθείτε και θα κινείστε πιο άνετα. Η σχέση με Ζυγό ή Τοξότη είναι στα σκαριά.
Καριέρα & Οικονομικά: Ενώ κάνετε τον απολογισμό της χρονιάς θα βρεθείτε αντιμέτωποι με σκέψεις που σχετίζονται με τις συνεργασίες σας ή ακόμα και με το πρόσωπο που έχετε σχέση ή είστε παντρεμένοι. Μερικοί έχετε συνεργαστεί και πάνω σε αυτή την βάση και θα δείτε αν έχετε βάλει τα όριά σας ή όχι.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Ενώ ο χρόνος τελειώνει είστε αρκετά προβληματισμένοι με το πώς θα πρέπει να φερθείτε, δηλαδή να ακολουθήσετε τα θέματα που πρέπει η αυτά που τελικά θέλετε εσείς για τον εαυτό σας. Πάντως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο έχετε κάνει κατά κάποιο τρόπο την επανάστασή σας και ίσως να ακολουθήσουν και άλλες αλλαγές. Μην το βάζετε κάτω γιατί στην πορεία θα βρείτε τον δρόμο που σας πηγαίνει.
Έρωτας: Το να είστε συντροφικοί και να μοιράζεστε τα πάντα με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει δεν είναι και τόσο εύκολο γιατί εσείς δεν είστε άτομα που ακολουθείτε κατά γράμμα τους κανόνες της κοινής διαβίωσης. Ο Τοξότης σας κάνει για να μοιράζεστε εμπειρίες ζωής.
Καριέρα & Οικονομικά: Πολλοί από εσάς είτε έχετε κάνει διακοπή της παλιάς σας δουλειάς, είτε κρατάτε με τα δόντια αυτή που είστε γιατί υπάρχουν διάφορες επισημάνσεις για αλλαγές και για διαφορετική πορεία. Να ξέρετε ότι η πίεση που μπορεί να νιώθετε ίσως να σχετίζεται με την οργάνωση που σας χρειάζεται για να μπείτε μέσα στο παιχνίδι καθ” ολοκληρία.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Ότι έχετε την επιρροή του Δία δεν σημαίνει ότι όλα σας έχουν πάει ρολόι κι είναι όλα καλά και πολύ αποτελεσματικά. Το αποτέλεσμα όμως δεν αλλάζει την καλή σας εσωτερική διάθεση ότι όλα θα πάνε καλά στο μέλλον. Έχετε ακόμα ένα εξάμηνο να γίνουν κάποια πράγματα στα οποία θα βοηθήσετε και εσείς.
Έρωτας: Πολλοί γάμοι, συμβιώσεις αλλά και κάποιοι απότομοι χωρισμοί, πιθανόν να είναι ο απολογισμός της χρονιάς. Για αυτό επωφεληθείτε από την καλή διάθεση που σας δημιουργεί πιο εύκολα γνωριμίες και ανοίγματα. Ο Κριός, Παρθένος, Σκορπιός και Αιγόκερως σίγουρα θα είναι σημαντικά πρόσωπα.
Καριέρα & Οικονομικά: Προσαρμόζεστε σιγά-σιγά στις ξαφνικές ανατροπές, υποβαθμίσεις, αλλαγές και συστήματα τα οποία μπορεί να μην σας πηγαίνουν απόλυτα αλλά είναι πιο λυτρωτικά και μπορεί να ξεφύγετε άμεσα από την ρουτίνα. Η νέα προσαρμογή με μεγαλύτερο παράθυρο στον κόσμο θα σας δώσει λύσεις.
ΛΕΩΝ
Γενικά: Ωριμάζετε και το νιώθετε έντονα. Βάζετε τα όριά σας και δεν είστε όπως παλιά ανοικτοί και εύκολοι. Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι βλέπετε ποιοι είστε και πόσο τα καταφέρνετε ακόμα και στα δύσκολα. Το ρίσκο μερικές φορές δεν είναι κακό για σας, αρκεί να έχετε εμπιστοσύνη.
Έρωτας: Όλη η χρονιά μπορεί να ήταν αρκετά δύσκολη, με χωρισμούς, με εντάσεις με απομάκρυνση. Αλλά όταν τελικά μια σχέση περάσει αυτό το δύσκολο μονοπάτι και δεν χαλάσει τότε θα είναι αληθινή και αξίζει να είστε με το πρόσωπο που είναι πολύ κοντά σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι μειώσεις και τα προβλήματα που μπορεί να σας καθόρισαν σε υλικό επίπεδο σίγουρα δεν θα συνεχιστούν με τόσο μεγάλη ένταση και πιθανόν ήδη να ξεκινήσει κάτι πολύ καινούργιο για σας. Παραμείνετε αισιόδοξοι και θετικοί και θα δείτε ότι η καινούργια χρονιά θα μπει με καινούργιο αέρα.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Τουλάχιστον για σήμερα κάνετε υπερβολές οι οποίες όμως δεν είναι και τόσο ακραίες. Η ετοιμότητά σας μπορεί να βοηθήσει στο να περάσετε καλά γιατί έχετε γενικά κέφι και πιθανόν να βρεθείτε με πολύ κόσμο.
Έρωτας: Η καρδιά σας κτυπάει πολύ πιο δυνατά από άλλες φορές. Η συνολική σας εικόνα εκτός από ειδικές περιπτώσεις είναι καλή γιατί μπορεί οι πιο πολλοί να έχετε τακτοποιηθεί μέσα σε μια σχέση ή να έχετε πάρει τελικές αποφάσεις και να προχωράτε σε κάτι που σας ικανοποιεί πάρα πολύ.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει μια τάση για γενική τακτοποίηση και ό, τι και να συμβαίνει το αντιμετωπίζετε πιο εύκολα από άλλες φορές. Για αυτό το 2014 ξεκινάει με κάποιες καλύτερες προοπτικές.
ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Η σημερινή ημέρα θα έχει μεγαλύτερη αισιοδοξία από άλλες ημέρες γιατί θα δώσετε στον εαυτό σας μια μεγαλύτερη ευκαιρία. Οι φίλοι και γενικά επαφές με άτομα που είναι ανοικτά και σας ανοίγουν την καρδιά θα είναι ό, τι καλύτερο μπορείτε να έχετε για απόψε.
Έρωτας: Με θετική διάθεση θα ξεκινήσει ο νέος χρόνος αλλά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα έχετε διάφορα να σας προβληματίζουν και κυρίως η επαφή με έναν Αιγόκερω. Γενικά η χρονιά θα είναι ιδιαίτερη και πολύ διαφορετική από άλλες φορές γιατί ίσως να χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις που μπορεί να σχετίζονται με την προσωπική σας οικογένεια που έχετε δημιουργήσει τώρα ή σκέφτεστε να κάνετε κάτι και δεν είστε ακόμα και πολύ σίγουροι.
Καριέρα & Οικονομικά: Η τελευταία ημέρα του χρόνου θα είναι αρκετά ενθαρρυντική γιατί είτε θα πάρετε χρήματα είτε θα υποδεχτείτε την νέα χρονιά με προοπτική κέρδους αλλά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα υπάρχουν διάφορα προβλήματα τα οποία θα πρέπει να επιλύσετε και κυρίως το θέμα ενός ακινήτου.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Φαίνεται ότι σήμερα κυρίως θα ασχοληθείτε με μικρές αγορές και ψώνια της τελευταίας στιγμής αλλά και πιθανόν να θέλετε κατά κάποιο τρόπο να ξεσκάσετε και να βγείτε με φίλους και γνωστούς είτε θα ταξιδέψετε γιατί υπάρχει μια έντονη διάθεση περιπέτειας.
Έρωτας: Το φλερτ με τον Δίδυμο σας δημιουργεί ευφορία ή η σκέψη να βρεθείτε με ένα πρόσωπο που έχει να κάνει με το παρελθόν σας και να νιώσετε σαν τον παλιό καλό καιρό. Οι υπόλοιποι θα έχετε γενικά μια καλή και ήσυχη ημέρα χωρίς πολλές εξάρσεις και κυρίως χωρίς άγχος.
Καριέρα & Οικονομικά: Νιώθετε αρκετά καλά οπότε μπορεί και να μην αγχωθείτε και τόσο σκεφτόμενοι τι θα κάνετε με τα οικονομικά σας. Πιθανόν αυτή να είναι και η στάση σε μια πιο μακροπρόθεσμη κατάσταση, γιατί όταν σταματάτε να αγχώνεστε τότε όλα πάνε πολύ καλύτερα. Σίγουρα ο χρόνος μπορεί να φεύγει με κάποιες απώλειες αλλά σε γενικές γραμμές υπάρχει μια μεγάλη ωριμότητα στις κινήσεις σας.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Η τελευταία ημέρα του χρόνου διάλεξε να έχετε ένα πολύ καλό αποχαιρετισμό αφού η Σελήνη θα είναι στο ζώδιό σας και θα σας τονώσει το προσωπικό σας στίγμα. Οπότε θα είστε αρκετά εκτονωμένοι και γενικά θετικοί.
Έρωτας: Η διάθεσή σας θα είναι καλή και για αυτό ίσως να κάνετε τον Αγ. Βασίλη για το αγαπημένο σας πρόσωπο, αγοράζοντας δώρα και δίνοντας μέσα από την καρδιά σας όλη την αγάπη και τα καλά συναισθήματα που διαθέτετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Η τελευταία ημέρα του χρόνου θα κλείσει με τον στόχο σας να τον έχετε ακόμα ψηλά. Αλλά γενικά για να έχετε επιτυχία και να υπάρχει κάποια ανταπόκριση σε ό, τι κάνετε σίγουρα δεν θα πρέπει να κινηθείτε από εδώ και πέρα με ιδέες που δεν είναι πρακτικές και προσγειωμένες. Αλλά χρειάζεστε να έχετε τόλμη και πάνω από όλα ισορροπία για να κρατήσετε τα ηνία στα χέρια σας.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Βλέπετε ότι τα «πάντα ρει» για αυτό ίσως να μην είναι εύκολο να διαχειριστείτε όλες τις καταστάσεις που μεταβάλλονται και άλλες γίνονται υπέρ σας και άλλες όχι και τόσο. Για αυτό θα είστε ψύχραιμοι σε οτιδήποτε σας συμβαίνει. Βέβαια σήμερα θα βρεθείτε προ τελικών γεγονότων στα οποία περισσότερο θα βάλετε εσείς το λιθαράκι σας.
Έρωτας: Μπορεί να μην είστε απόλυτα ευχαριστημένοι για αυτό οι περισσότεροι θα βρεθείτε κατά κάποιο τρόπο να είστε κάπως απομονωμένοι και να σκέφτεστε την επόμενη κίνηση. Το καλό είναι ότι η Αφροδίτη κατά ένα τρόπο σας προστατεύει και σας βάζει να προστατεύσετε και τον εαυτό σας. Αυτό σας βοηθάει στο να έχετε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη σε σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Προσπαθώντας να δεχτείτε όλη την αλλαγή που έρχεται την Νέα χρονιά μπορεί ακόμα και σήμερα να κάνετε μέσα σας ασυνείδητες σκέψεις τι ακριβώς θα χρειαστεί για να μην βρεθείτε προ απροόπτου. Πιθανόν να πάρετε χρήματα από κάπου που δεν το περιμένετε.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Βλέπετε ότι οι φίλοι πάντα είναι πολύ κοντά σας και αυτό σας κάνει καλό γιατί όλη σας η κοσμοθεωρία συνδέεται με την αξία της φιλίας και συνέχεια προσπαθείτε για αυτό. Κάποια νέα άτομα μπορεί να προστεθούν στην παρέα σας και σίγουρα θα σας ανοίξουν περισσότερο τους ορίζοντές σας.
Έρωτας: Όλη αυτή η χρονιά είχε αρκετές και μεγάλες αλλαγές για αυτό χρειάζεται να κρατήσετε από εδώ και πέρα πολύ δυνατά τα ηνία και πάνω από όλα τις σκέψεις σας οι οποίες μερικές φορές σας απομονώνουν από τον/την σύντροφό σας. Η συντροφικότητα και το μοίρασμα είναι ένα από τα μεγάλα σας ατού. Για αυτό αν σας είναι πολύ δύσκολο σκεφτείτε ότι μπορείτε να αλλάξετε όλα τα δεδομένα αρκεί να έχετε αγάπη.
Καριέρα & Οικονομικά: Κινείστε ακόμα και σήμερα προκειμένου να κερδίσετε με το μέρος σας μια υποστήριξη από το περιβάλλον σας. Πιθανόν μια πρόταση από το εξωτερικό να μην σας αφήνει αδιάφορους.
ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Είστε πολύ απασχολημένοι και έχετε γενικά πολλές δουλειές να βάλετε σε τάξη. Ίσως παλιά να ήσασταν πιο αγχώδεις και τώρα έχετε χαλαρώσει. Είναι σαν να μην φοβάστε πλέον γιατί βλέπετε ότι μπροστά σας υπάρχει μέλλον. Η χρονιά κλείνει με αισιοδοξία και γενικά με πολλά ανοίγματα αλλά και με πίστη στο θεϊκό λόγο.
Έρωτας: Εδώ τα πράγματα είναι πιο ρευστά αλλά όχι και τόσο δυσάρεστα γιατί οι περισσότεροι από εσάς δεν είστε ποτέ μόνοι σας. Το θέμα γάμου θα είναι ένα σημαντικό κομμάτι που δεν θα φοβηθείτε να το πιάσετε από τα μαλλιά.
Καριέρα & Οικονομικά: Όταν είναι οργανωμένη και καλά στημένη η προσωπική σας άποψη τότε ποτέ δεν θα χάσετε ούτε θα ξεμείνετε ποτέ από χρήματα. Για αυτό θα βρεθείτε μέσα σε ευκαιρίες τις οποίες πρέπει να διαχειριστείτε κατάλληλα. Η βοήθεια που παίρνετε από άτομα της οικογένειάς σας είναι σημαντική οπότε σταματήστε να ανησυχείτε. Έτσι και αλλιώς έχετε άνωθεν βοήθεια.


Πηγή: www.fimes.gr