24 Δεκ 2013

8 styling tips που πρέπει να τολμήσεις πριν μπει το νέο έτος!

8 styling tips που πρέπει να τολμήσεις πριν μπει το νέο έτος!
Η νέα χρονιά σημαίνει νέα αρχή για όλους τους τομείς της ζωής μας. Κάπου στις αρχές του Ιανουαρίου ξεκινάμε να θέτουμε καινούργιους στόχους και ακόμα και τα πιο μεγάλα όνειρα μοιάζουν  εφικτά. Καιρός είναι λοιπόν να πειραματιστείς και με το λουκ σου, γιατί –όπως είναι γνωστό- η εμφάνισή μας επηρεάζει κατά πολύ και τη διάθεσή μας.

Μην περιμένεις την άνοιξη για να φορέσεις έντονα χρώματα!
Επειδή ο καιρός είναι μουντός, δεν χρειάζεται να ισχύει το ίδιο και με τα ρούχα της γκαρνταρόμπας σου.  Επέλεξε φωτεινά και ζωηρά χρώματα ακόμα και όταν έξω βρέχει. Έτσι όχι μόνο θα αναδείξεις ακόμα και το πιο «βαρετό» κομμάτι, αλλά θα δεις την διάθεσή σου να εκτοξεύεται στα ύψη όταν οι υπόλοιποι το μόνο που θέλουν είναι να βρίσκονται στο ζεστό κρεβατάκι τους.



Ανάδειξε τις καμπύλες σου!
Δεν χρειάζεται να έχεις το σώμα της Ζιζέλ για να κάνεις μια εντυπωσιακή και μοντέρνα εμφάνιση. Οι μεσογειακές γυναίκες έχουν τον πιο αισθησιακό σωματότυπο και δεν υπάρχει κανένας λόγος να… καμουφλάρουν τις καμπύλες τους. Μην φοβάσαι λοιπόν τα στενά ρούχα που αναδεικνύουν τη juicy κορμοστασιά σου. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις-σαν κλασσική ελληνίδα- είναι να τονίσεις τη μέση σου και να βρεις το στυλ ντυσίματος που σου ταιριάζει καλύτερα.


Back to the basics.
Αν δεν είσαι αρκετά τολμηρή και δεν «το έχεις» με τους εκκεντρικούς συνδυασμούς δημιούργησε το τέλειο mix&match σύνολο, συνδυάζοντας κομμάτια σε κλασσικές αποχρώσεις. Το διαχρονικό δίδυμο μαύρο-άσπρο ή ακόμα κομμάτια σε παστέλ αποχρώσεις είναι οι πιο safe επιλογές ενώ ταυτόχρονα με τον πιο απλό τρόπο μπορούν να αποθεώσουν κάθε εμφάνιση  και να την μετατρέψουν σε υπέρκομψο σύνολο. 



Παίξε με  τις υφές!
Αν είσαι από τις πιο… ταλαντούχες στο mix&match, τόλμησε να συνδυάσεις κομμάτια με διαφορετικές υφές, όπως η Γκουέν Στεφάνι. Ένα απλό μαύρο πλεκτό μεταμορφώνεται σε high-fashion statement όταν φορεθεί με κόκκινο δερμάτινο παντελόνι και καρό παλτό. Ανάδειξε ακόμα και το ρούχο της μαμάς σου ποντάροντας σε… απρόσμενους συνδυασμούς. 



Παρέμεινε κομψή ακόμα και στις πρωινές σου βόλτες.
Ένα υπέρκομψο σύνολο, όπως αυτό της Μιράντα Κερ, μπορεί να φορεθεί ακόμα και το πρωί. Ξέχνα λοιπόν τη φόρμα και τα αθλητικά σου και επένδυσε σε ένα chic εφαρμοστό φόρεμα για όλες τις ώρες της ημέρας. Ακόμα και αν δεν είναι η καλύτερη σου μέρα, σίγουρα ένα τέτοιο σύνολο θα σου φτιάξει τη διάθεση και θα σε κάνει να αισθανθείς πολύ πιο σίγουρη για τον εαυτό σου.



Keep it simple.
Πολλές φορές η υπερβολή αντί να αναδεικνύει μια εμφάνιση, υπερφορτώνει το σύνολο και τα αποτελέσματα θυμίζουν κάτι από καρναβάλι. Τα ποιο απλά κομμάτια μπορούν να κάνουν τη διαφορά ακόμα και σε μια επίσημη έξοδο. Ένα μεταξωτό φόρεμα, ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα, statement αξεσουάρ και έντονο μακιγιάζ σίγουρα θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη σε κάθε σου εμφάνιση.



Maxi φορέματα και το χειμώνα!
Το ότι έχουμε συνδυάσει το μάξι φόρεμα με τις βόλτες στο νησί, δεν σημαίνει ότι είναι ένα κομμάτι αποκλειστικά της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας. Ένα μονόχρωμο μακρύ φόρεμα μπορεί να αποθεώσει κάθε λουκ από το πρωί μέχρι το βράδυ. Με τα κατάλληλα αξεσουάρ και μακιγιάζ μεταμορφώνεται σε «κομμάτι για όλες τις ώρες». Είναι άνετο, κλασσικό και super trendy και ταιριάζει σε όλες τις ηλικίες. 



Funky αξεσουάρ.
Επένδυσε σε αξεσουάρ που δίνουν χαρακτήρα ακόμα και στο πιο απλό outfit. Είτε διαλέξεις μεγάλα γυαλιά τύπου Jackie O, είτε ένα εκκεντρικό καπέλο, ένα statement κολιέ, περίεργες τσάντες, περίτεχνα παπούτσια, φρόντισε να εκφράζει το προσωπικό σου στυλ και να δίνει μια πιο funky νότα στην συνολική σου εμφάνιση.




http://www.faysbook.gr/