27 Δεκ 2013

Χτενίσματα για τις γιορτές: 5 γρήγορα και εντυπωσιακά hairstyles για εσένα που δεν έχεις καθόλου χρόνο!


Χτενίσματα για τις γιορτές: 5 γρήγορα και εντυπωσιακά hairstyles για εσένα που δεν έχεις καθόλου χρόνο!
Φανταστικές ιδέες που μπορείς να φτιάξεις σε λιγότερο από 5 λεπτά, για να είσαι εντυπωσιακή τις ημέρες των εορτών χωρίς να χάσεις παραπάνω χρόνο.
Πολλές από εμάς τις παραμονές των εορτών θα δουλεύουμε έως αργά και σίγουρα δεν θα προλάβουμε να επισκεφτούμε τον αγαπημένο μας κομμωτή για να μας κάνει ένα ωραίο και εντυπωσιακό χτένισμα.

Φόρεσε τα εντυπωσιακά σκουλαρίκια σου, πιάσε ένα κομψό κοτσάκι ή φτιάξε χαλαρές μπούκλες στα γρήγορα για να μαγνητίσεις τα βλέμματα με την εμφάνισή σου, χωρίς να ξοδέψεις πάνω από 5 λεπτά…


Δες 5 γρήγορα, εύκολα και γιορτινά hairstyles για να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει:


#1 Αν δεν προλαβαίνεις να λουστείς:

 1

Στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ακόμα καλύτερο, γιατί θα μπορέσεις να δημιουργήσεις όγκο που θα κρατήσει και δεν θα «πέσουν» τα μαλλιά μετά από λίγο. Κρέπαρε με ένα χτενάκι τις ρίζες σου, κάνε μια ωραία χωρίστρα και πιάσε μια υπέρκομψη αλογοουρά στο πλάι.


#2 Εντυπωσιακό χτένισμα των 5’:

 2

Βάλε το σίδερο για μπούκλες στην πρίζα, περίμενε 3 λεπτάκια και κάνε με τυχαίες κινήσεις ελαφριές μπούκλες από τη μέση της τρίχας και κάτω. Ψέκασε με αρκετή λακ για δυνατό αποτέλεσμα και άφησέ τα κάτω ανάλαφρα ή πιάσε ένα χαλαρό ponytail ή μια girly πλεξούδα στο πλάι.


#3 Αν μόλις έβαψες τα μαλλιά σου:


3
Απλά ίσιωσε πολύ καλά τα μαλλιά σου, κάνε μια χωρίστρα στη μέση, δώσε λίγο παραπάνω όγκο στις ρίζες αν χρειαστεί και άφησε τα να λάμψουν!


#4  Αν θέλεις να χορεύεις όλη νύχτα…:

 4

Τότε η καλύτερη και πιο stylish επιλογή για εσένα είναι ένα αυστηρό και ψηλό ponytail, ένας ψηλός κότσος ή μια πλεξούδα-αλογοουρά όπως αυτή της Νικόλ Ρίτσι. Το βασικότερο σε όλα τα παραπάνω χτενίσματα είναι το sleek αποτέλεσμα στη ρίζα των μαλλιών που θα σου λύσει τα χέρια και θα σε αφήσει να απολαύσεις τη νύχτα σου χωρίς να ανησυχείς για τα μαλλιά σου.


#5 Αν θέλεις να αναδείξεις τα νέα σου σκουλαρίκια:
 5

Ένα λαμπερό αξεσουάρ είναι ό,τι χρειάζεσαι αν δεν έχεις χρόνο να δημιουργήσεις ένα εντυπωσιακό look στα μαλλιά, αφού αυτό θα γίνει ο πρωταγωνιστής της εμφάνισης. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις τα μαλλιά πίσω από τα αυτιά και να τα χτενίσεις προς τα πίσω, χρησιμοποιώντας αρκετή ποσότητα λακ για να τα σταθεροποιήσεις.




http://www.faysbook.gr/