26 Δεκ 2013

Όλοι οι επώνυμοι που χώρισαν το 2013

Όλοι οι επώνυμοι που χώρισαν το 2013Μια χρονιά φεύγει, μια νέα χρονιά έρχεται. Το τι θα συμβεί το 2014 δεν το ξέρουμε, αλλά θυμόμαστε πολύ καλά τι συνέβη το 2013 που μας αποχαιρετά.
Τα ζευγάρια της showbiz πολλά και οι χωρισμοί ακόμα περισσότεροι.
Ας ξεκινήσουμε να τους θυμηθούμε έναν- έναν.
Δούκισσα Νομικού- Χρήστος Χολίδης. Ένας έρωτας που μαγνήτισε όλα τα βλέμματα και υπήρξαν πολλά δημοσιεύματα. Και εκεί που όλοι πίστευαν πως αυτός ο έρωτας θα φτάσει στα σκαλιά της εκκλησίας, εκείνοι χώρισαν μέσα στο καλοκαίρι. Έκτοτε, ο καθένας τράβηξε τον δρόμο του.
Η Βίκυ Καγιά και ο  Νίκος Κριθαριώτης είναι άλλο ένα ζευγάρι που αποφάσισε να χωρίσει μέσα στο καλοκαίρι. Και ενώ τα δημοσιεύματα έδιναν και έπαιρναν εκείνοι κρατούσαν χαμηλούς τόνους. Η Ελένη Τσάγκα χώρισε με τον σύζυγό της και τώρα έχει αφοσιωθεί στην φροντίδα των παιδιών της και στα επαγγελματικά της σχέδια. Ο Μιχάλης Μουρούτσος και η Αναστασία Περράκη παντρεύτηκαν το 2010 και έχουν αποκτήσει μια κόρη. Τον Ιούλιο έγινε γνωστό ότι το ζευγάρι ετοιμάζεται να πάρει διαζύγιο.
Η Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο Κώστας Πηλαδάκης μέσα στο 2013 χώρισαν και τα ξαναβρήκαν. Όπως όλα δείχνουν ο έρωτάς τους είναι δυνατός. Προφανώς κρίση ήταν και πέρασε.
Βέβαια, η χρονιά που φεύγει είχε και τους έρωτες  εξπρές που δεν είναι άλλοι από τον Κωνσταντίνο Αργυρό με την Χρύσα Τσάνταλη, η Πηνελόπη Πλάκα με τον Διονύση Μακρή, ο Σωτήρης Δανέζης με την Σοφία Μπετεράνου και η Βούλα Παπαχρήστου με τον Ηλία Κασιδιάρη. Όσον αφορά τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής μέσα στο 2013 είχε και δεύτερο χωρισμό, αφού για πολύ λίγο ήταν ζευγάρι με το μοντέλο Ελένη Κωνσταντινίδου. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα χώρισε με την Ελισάβετ Σπανού, με την οποία δεν ήταν αρκετό καιρό μαζί και τώρα χώρισε και με την Τόνια Σωτηροπούλου , με την οποία πέρασε όλο το καλοκαίρι στην Μύκονο και η σχέση τους έγινε πολλές φορές πρωτοσέλιδο.
Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Ησαϊας Ματιάμπα ήταν ένα ζευγάρι χαμηλών τόνων. Οι δυο τους χώρισαν μέσα στο καλοκαίρι και τώρα ο καθένας κοιτάει μπροστά. Η Χριστίνα Κωλέτσα και ο Χριστόδουλος Σιγανός ήταν ζευγάρι. Τα δημοσιεύματα αρκετά, τόσο για τον έρωτά όσο και τον χωρισμό τους.
Αρκετά ζευγάρια έκαναν την ανατροπή, αφού χώρισαν λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Η Μαρία- Λουίζα Βούρου και ο Βασίλης  Εμμανουηλίδης  ήταν μαζί τρία ολόκληρα χρόνια. Όλοι πίστευαν ότι θα παντρευτούν, αλλά εκείνοι αποφάσισαν να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους. Αυτό συνέβη και στην περίπτωση της Σόφης Πασχάλης με τον Γιώργο Μητρόπουλο. Το ίδιο έγινε και με την Ελένη Καρποντίνη και τον επιχειρηματία Αποστόλη Κότση. Η Παναγιώτα Βλαντή και ο Νίκος Ράπτης αντί να παντρευτούν… χώρισαν. Η Γιάννα Τερζή και ο Αχιλλέας Μανώλης πήγαν να ζήσουν μόνιμα στην Αμερική και όλοι πίστευαν ότι σύντομα θα δημιουργήσουν την δική τους οικογένεια. Βέβαια, κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ! Η Αντωνία Καλλιμούκου και ο Κώστας Βαζάκας ήταν μαζί τρία ολόκληρα χρόνια. Και εκεί που πιστεύαμε ότι η Άννα Πρέλεβιτς θα φόραγε νυφικό, ήρθε ο χωρισμός με τον Δημήτρη Χαριτόπουλο.
Για το τέλος σας αφήσαμε το καλύτερο. Ελευθερία Ελευθερίου και Ανδρέας Γεωργίου. Τόσο η σχέση τους όσο και ο χωρισμός τους έχουν έρθει πολλές φορές στα φώτα της δημοσιότητας. Ο λόγος; Το ζευγάρι την μια είναι μαζί και την άλλη χωριστά. Βέβαια, τώρα δεν θυμόμαστε ακριβώς σε τι φάση είναι. Μάλλον χωρισμένοι, αλλά αυτό με κάθε επιφύλαξη αφού έχουμε χάσει το μέτρημα!


Πηγή: www.gossip-tv.gr