13 Δεκ 2013

Τι να φορέσεις για να υπάρξει και δεύτερο ραντεβού: 10 hot outfit ideas για να τον εντυπωσιάσεις!


Τι να φορέσεις για να υπάρξει και δεύτερο ραντεβού: 10 hot outfit ideas για να τον εντυπωσιάσεις!
Το πρώτο ραντεβού είναι ίσως από τις πιο σημαντικές στιγμές μιας σχέσης. Φρόντισε να τον μαγέψεις για να σε ερωτευτεί από το 1ο λεπτό…
Την πρώτη μέρα που θα βγείτε οι δυο σας, θέλεις να είσαι σέξι αλλά όχι προκλητική, γλυκιά αλλά όχι παιδάκι, γοητευτική άλλα χωρίς να υπερβάλεις…

Δώσε το σωστό μήνυμα στον –πιθανό- μέλλοντα σύντροφό σου, επιλέγοντας το σωστό outfit! Επέλεξε ρούχα που αποπνέουν μυστήριο και ταιριάζουν απόλυτα στον χαρακτήρα σου, και κάνε τον να σε ερωτευτεί…

Δες 10 ιδέες για το πρώτο ραντεβού, που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη και θα εγγυηθούν και δεύτερη tet-a-tet συνάντηση:

#1 Παίξε με αντιθέσεις δείχνοντας γλυκιά και ατίθαση: Επέλεξε ένα girly φόρεμα και biker τζάκετ:
 sweet

#2 Δείξε λίγο δέρμα: Ένα crop top και μια ψηλόμεση φούστα, είναι ο τέλειος συνδυασμός για ένα αισθησιακό και κομψό σύνολο:
 skin

#3 Φόρεσε το τζην σου:Πόνταρε στο αγαπημένο σου casual κομμάτι για να φαίνεσαι χαλαρή και πόνταρε σε ένα glamorous τοπ ή εντυπωσιακά αξεσουάρ:
 jean

#4 Πες ΝΑΙ στη δαντέλα:Αισθησιακή και ρομαντική, η δαντέλα θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη αν δεν υπερβάλεις:
 lace

#5 Sexy+Rock:Τι πιο αισθησιακό από ένα slip dress; Ισορρόπησε το super hot look σου με ένα καρό πουκάμισο στη μέση:
 sexy kai grunge

#6 Classy & Stylish:Το διαχρονικό total black look είναι πάντοτε μια πολύ καλή λύση για ένα επιτυχημένο 1ο ραντεβού:
 black

#7 Φόρεσε κάτι κοντό με κάτι oversized:Ναι, μπορείς να φορέσεις τη μίνι φούστα σου, αλλά για να μην σε παρεξηγήσει επέλεξε κάτι φαρδύ από πάνω για να δείξει πιο cool το σύνολό σου:
 oversizedvs over

#8 Ή συνδύασε το μίνι girly φουστάκι σου με ένα ροκ, δερμάτινο τζάκετγια να αναδείξεις το σκληρό σου χαρακτήρα, και να μην αφήσεις περιθώρια για «λάθος εντυπώσεις»:
 moto mini

#9 Ladylike:Ένα ωραίο, κοριτσίστικο, φορεματάκι θα τον κάνει να σε ερωτευτεί στο λεπτό! Μην ξεχνάς ότι οι άντρες τρελαίνονται να βλέπουν την… παιχνιδιάρικη πλευρά μας:
 dress

#10 Δείξε δυναμισμό και άποψη, επιλέγοντας ένα από τα πιο μοντέρνα κομμάτια της σεζόν! Δείξε του μέσα από το στυλ σου, ότι είσαι διαφορετική από τις άλλες και τολμάς να κάνεις τη διαφορά, φορώντας ένα μεταλλιζέ παντελόνι:
 metallics


http://www.faysbook.gr