29 Νοε 2013

Σακάκι: Το απόλυτο fall trend και πώς το φόρεσαν οι celebrities

Η Μαίρη Συνατσάκη, η Ελένη Φουρέιρα, η Έλενα Παπαβασιλείου και άλλες το επέλεξαν για τις εμφανίσεις τους. Πώς το συνδύασαν;

Η Miss Bloom συγκέντρωσε τις καλύτερες εμφανίσεις:



Μια φθινοπωρινή και άκρως επιτυχημένη επιλογή χρωμάτων έκανε η Σίσσυ Φειδά, προτιμώντας να δώσει έμφαση στο μπορντό σακάκι της και στο ασορτί κραγιόν. 


Η τάση στα σακάκια θέλει να φοριούνται στον ώμο ανέμελα, αφήνοντας το εκάστοτε ρούχο να αναδειχτεί αλλά και δίνοντας έναν εμφανώς πιο χαλαρό και ανεπιτήδευτο αέρα σε κάθε εμφάνιση.
 


Η Έλενα Παπαβασιλείου απέδειξε ότι το σακάκι δεν έχει μόνο «επίσημη» χρήση, αλλά φοριέται και στις καθημερινές σου βόλτες με σύμμαχο το τζιν παντελόνι.
 


Η Ελένη Πετρουλάκη συνόδεψε ένα αμιγώς ροκ outfit με ένα ιδιαίτερο σακάκι χωρίς πέτα, μια μοντέρνα πινελιά σε κάθε εμφάνιση.
 


Η Σάσα Σταμάτη συνόδεψε το εκκεντρικό κολάν της με ένα μαύρο σακάκι, που ωστόσο αξίζει να προσέξεις ότι είναι αρκετά ιδιαίτερο έχοντας σχέδια πάνω του. Ένα κλασικό κομμάτι που θα φορέσεις σε πολλές εμφανίσεις σου!
 


Η Μαίρη Συνατσάκη θέλησε να φωτίσει το ντύσιμο της με μια funky επιλογή σακακιού, που αμέσως αναβάθμισε όλο το κατά τα άλλα απλό και καθημερινό outfit.
 


Τις εντυπώσεις κατάφερε να κλέψει το σακάκι με ανατολίτικη πλέξη της Τζένης Θεωνά, που έδωσε έξτρα πόντους στυλ αλλά και «ταξιδιάρικη» δόση στην εμφάνισή της.